Galaxy A20e cu acumulator de 3.000 mAh și mufă de 3,5 mm

1033

A apărut online o husă de protecție ce pare a fi dedicată pentru smartphone-ul Samsung Galaxy A20e. Acesta este unul dintre următoarele smartphone-uri din noua serie Galaxy A, despre care am scris de mai multe ori în ultimele săptămâni. Imaginile par să confirme prezența unei camere duble la spate cu bliț LED.

Tasta de volum a telefonului, precum și butonul de alimentare, sunt situate pe partea dreaptă, în timp ce partea stângă pare a fi complet lipsită de butoane. Mufa de 3,5 mm pentru căști pare să fie amplasată în partea de jos, alături de portul USB și grilele difuzoarelor. Samsung Galaxy A20e arată că moștenește elementele de design de la Galaxy A20, care a fost lansat recent. Din păcate, doar câteva detalii privind specificațiile telefonului sunt disponibile în acest moment, conform site-ului italian Hdblog.

Samsung a programat un eveniment „Galaxy A” pentru 10 aprilie, în care este așteptat să introducă noi smartphone-uri în seria Galaxy A. Aceste telefoane pot include Galaxy A20e, Galaxy A40, Galaxy A60 și Galaxy A90. Dintre aceste modele, Galaxy A20e se pare că ar fi cea mai accesibilă ofertă.

Samsung Galaxy A20e a fost deja subiectul mai multor zvonuri în ultimele zile. Acum putem adăuga o altă piesă în fișa tehnică a noului smartphone, care va îmbogăți gama reînnoită Samsung Galaxy A. Din această gamă au fost lansate până acum Galaxy A50, Galaxy A30 – debutate la MWC 2019 din Barcelona. În India a fost lansat cel mai mic din această serie, Samsung Galaxy A10. Tot din această serie a fost lansat și Galaxy A20 în Rusia alături de Galaxy A30 și Galaxy A50.

Galaxy A20e cu o baterie de 3.000 mAh

Informațiile provenite de la NRRA, National Radio Research Agency, se referă la bateria cu numărul de cod EB-BA202ABU și, mai presus de toate, la o capacitate de 3.000 mAh. Din numerotarea A202 inclusă în cod am putea presupune că această baterie ar putea fi destinată modelului Galaxy A20e, al cărui număr de model ar fi SM-A202. În schimb, codul SM-A205 se referă la Samsung Galaxy A20. Acesta a fost lansat în Rusia și are o baterie de 4.000 mAh și ecran de 6,4 inch. Galaxy A20e poate fi modelul economic, având litera „e” și este posibil să aibă o baterie mai mică.

Rusia – oficial Federația Rusă este este cea mai întinsă țară din lume, acoperind peste o optime din suprafața locuită a Pământului. Rusia avea o populație estimativă de 146.793.744 locuitori la 1 ianuarie 2019. Este pe locul nouă la nivel mondial privind populația, cu o pondere de 1,91%. ONU estimează o populație globală de 7,7 miliarde locuitori în 2019.

Certificatul primit în Coreea de Sud de la NRRA, nu dezvăluie alte informații cu privire la specificațiile tehnice ale dispozitivului. Tot ce știm până acum este că Galaxy A20e ar trebui echipat cu un Exynos 7884, 3GB de RAM și un sistem de operare Android 9.0 Pie. Acestea sunt la fel cu Galaxy A20 lansat în Rusia. Samsung Galaxy A20e a apărut recent pe site-ul Samsung UK. Acest lucru confirmă comercializarea sa în Europa și ar trebui să fie o variantă a modelului Galaxy A20.