Samsung Galaxy A20s certificat Wi-Fi, poate fi lansat în curând

793
Sursa Foto: via MySmartPrice.com

Săptămâna trecută Samsung a lansat oficial pe Galaxy A10s, un dispozitiv OEM (original equipment manufacturer) fabricat de Jiaxing Yongrui Electron Technology. Acum, se pare că gigantul tech ar putea lansa un alt smartphone din seria A numit Samsung Galaxy A20s. Smartphone-ul a fost certificat de Wi-Fi Alliance, fapt ce sugerează că ar putea fi lansat oficial în perioada imediat următoare.

Wi-Fi Alliance a certificat varianta cu numărul de model SM-A207F / DS a viitorului Galaxy A20s. În afară de numărul modelului, afișarea confirmă doar că telefonul va rula pe sistemul de operare Android 9.0 Pie din cutie și acceptă conectivitate Wi-Fi 802.11 b / g / n cu o singură bandă.

Specificațiile hardware la Samsung Galaxy A20s rămân în continuare un mister

Specificațiile hardware ale telefonului Galaxy A20s nu au apărut încă online. Ne așteptăm să fie ușor mai bune decât pe Galaxy A20 în unele domenii. Samsung Galaxy A20 are un ecran Super AMOLED de 6,4 inch (16,25 cm) cu rezoluție HD+ 720 x 1560. Smartphone-ul este dotat cu procesorul Samsung Exynos 7884, realizat cu tehnologia de fabricație de 14 nm. Similar cu Samsung Galaxy A10s, Galaxy A20s poate rula eventual pe un chipset MediaTek în locul lui Exynos 7884.

În departamentul de memorie, Samsung Galaxy A20 este disponibil într-o singură variantă cu 3 GB RAM și 32 GB stocare la bord. Stocarea poate fi extinsă prin intermediul unui microSD până la 512 GB. Telefonul are o configurație dual-camera pe spate cu o cameră principală de 13 MP și una Ultra-Wide de 5 MP. Pentru selfie-uri, receptorul include o cameră frontală de 8 MP. Aproape sigur Galaxy A20s va fi ceva mai impresionant decât Samsung Galaxy A20 în departamentul de camere, cel puțin pe hârtie. Samsung Galaxy A20 este disponibil și în România la un preț între 750 și 900 de lei.

Leul este unitatea monetară a României și a Republicii Moldova. Tot leu, este în traducere și denumirea monedei oficiale din Bulgaria – leva. Denumirea Leu a fost adoptată în 1867. Cel mai puternic leu din istoria României a fost cel din 1867. Cu un leu puteai cumpăra zece pâini, kilogramul de carne costa 0,34 lei iar cel de cartofi era 0,05 lei.

Așa cum am scris luna trecută, Samsung Galaxy A20s va fi lansat inițial în India alături de Galaxy A30s și Galaxy A70s. Aceste smartphone-uri acolo sunt și fabricate. Telefonul va fi disponibil în două culori – negru și albastru, conform MySmartPrice. În ceea ce privește prețul, ne putem aștepta ca Galaxy A20s să aibă un preț de aproximativ 150 de euro. Nu avem informații certe, dar este posibil să vedem pe Galaxy A20s și în România.