Samsung Galaxy A04s va avea ecran de 90 Hz și cameră de 50MP

249
Samsung Galaxy A04s va avea ecran de 90 Hz si camera de 50MP
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung a lansat săptămâna trecută Galaxy A04 fără niciun fel de festivitate sau anunț special. Acum se pregătește să introducă un alt smartphone ieftin, pe Samsung Galaxy A04s. Am văzut fotografii și au fost diferite zvonuri despre acest telefon destul de frecvent în ultimele luni. Acum, avem specificații detaliate și prețul pentru telefon.

Specificațiile sugerează că Samsung Galaxy A04s este o actualizare notabilă față de Galaxy A04. Chiar dacă are același afișaj, are mai multe camere și procesor mai bun. Galaxy A04s are un ecran de 6,5 inch (16,51 cm) cu rezoluție HD+ și o rată de reîmprospătare de 90 Hz. Ecranul are o crestătură de forma unui strop de apă care găzduiește o cameră frontală. Ecranul este protejat de sticla Gorilla Glass 3. Ramele din jurul afișajului sunt ceva mai groase, dar este de așteptat la dispozitivele cu buget redus. Toate acestea oferă telefonului un aspect identic cu Galaxy A04 din față. Dar cele două modele diferă în continuare în numeroase alte domenii, conform AndroidHeadlines.

Samsung Galaxy A04s va costa ~180 de euro în Europa

În primul rând, viitorul dispozitiv are trei camere la spate. Are o cameră principală de 50MP, una de adâncime de 2MP și una macro de 2MP. Frontal are o cameră selfie de 5MP. Samsung a încorporat un scaner de amprente în butonul de pornire din partea dreaptă. Samsung Galaxy A04 nu are un senzor de amprentă.

În materie de procesor, Samsung Galaxy A04s are Exynos 850. Este un upgrade față de Unisoc SC9863A găsit în interiorul modelului Galaxy A04. Procesorul este însoțit de 3GB de memorie RAM și 32GB de stocare, dar aceasta pare a fi varianta de bază. Dispozitivul ar trebui să vină în mai multe configurații de memorie. Samsung va include, de asemenea, suport pentru carduri micro-SD pentru până la 1TB de stocare extensibilă.

1TB este egal cu 1.000GB sau 1.000.000MB. Pe 1TB se pot memora ~250.000 de fotografii realizate cu o cameră de 12MP, 250 de filme, 500 de ore de video HD sau 6,5 milioane pagini de documente ca fișiere Office, PDF-uri și prezentări.

Deoarece cele două telefoane au aproape aceeași formă și dimensiune, capacitatea bateriei rămâne neschimbată. O baterie de 5.000 mAh furnizează curentul electric necesar funcționării. Până acum nu se știa capacitarea acesteia, erau doar speculații. Bateria are încărcare rapidă de 15W printr-un port USB Tip-C.

Potrivit informațiilor, prețul pentru varianta de bază Galaxy A04s în Europa este 179 de euro. Smartphone-ul va fi disponibil în opțiuni de culoare neagră și albă. Din păcate, nu avem încă o dată precisă de lansare a telefonului. Dar ținând cont de cantitatea informațiilor despre telefon din ultimul timp nu am fi surprinși dacă Samsung va lista în zilele următoare telefonul pe site-ul său.