Samsung Galaxy A23 5G este disponibil și în Statele Unite

378
Samsung Galaxy A23 5G este disponibil si in Statele Unite
Sursa foto: androidcentral.com

Samsung a lansat destul de recent un smartphone 5G ieftin, o combinație interesantă de specificații emblematice și bugetare. Este vorba despre Samsung Galaxy A23 5G cu procesor Qualcomm Snapdragon 695 și un afișaj de 120Hz, disponibil acum și în Statele Unite la un preț de 299 de dolari.

Telefonul a fost anunțat inițial în august, fără mare tam, tam, deoarece disponibilitatea era aparent limitată. Cu toate acestea, Samsung Galaxy A23 5G oferă o mulțime de valoare și poate ajunge să fie unul dintre cele mai bune telefoane Android sub 300 USD. Conform AndroidCentral, este o opțiune de luat în seamă nu numai în Statele Unite.

Samsung Galaxy A23 5G cu ecran de 6,6 inch și cameră de 50MP

Samsung Galaxy A23 5G este echipat cu multe specificații care ar face gelos și pe Samsung Galaxy A32 5G de anul trecut. Aceasta include procesorul impresionant Snapdragon 695 și un afișaj Infinity-V și mai impresionant de 6,6 inch (16,76 cm) FHD+ cu rata de actualizare de 120Hz. Sigur, are și o crestătură mică și rame ceva mai groase, dar trebuie făcute unele compromisuri la acest preț.

Pe spate, smartphone are un departament foto destul de atrăgător. Veți găsi acolo o cameră principală de 50MP, însoțită de o cameră ultra-wide de 5MP. Mai sunt în modulul foto două camere de 2MP de adâncime și macro, nu foarte impresionante, dar sunt acolo. În față este o cameră foto pentru selfie și apeluri video de 8MP.

Pe Lună sunt abandonate mai multe camere foto (12) de către misiunile Apollo. Sunt camere Hasselbad, un producător suedez de camere foto. Camerele au fost lăsate pentru ca astronauții să poată lua mai multe roci lunare la întoarcere.

Procesorul Snapdragon 695 este însoțit de 4 / 6 / 8GB de memorie RAM și 64 / 128GB capacitate de stocare. Telefonul are suport pentru carduri micro-SD pentru extinderea memoriei până la 1TB. O baterie de 5.000 mAh ar trebui să ofere suficientă putere pentru a vă ajuta să treceți peste zi de lucru.

Cei interesați să cumpere cea mai recentă ofertă de gamă medie a Samsung nu vor trebui să aștepte deloc. Galaxy A23 este disponibil din 1 septembrie, la diverși retaileri și operatori mobili din SUA. Dispozitivul se vinde cu amănuntul la 299,99 USD și vine doar în negru. Poate ar fi trebuit ca Samsung să-l îmbrace și în alte culori pentru a fi și mai atractiv.