Samsung Galaxy A24 primește actualizarea Android 14 și One UI 6

160
Samsung Galaxy A24 primeste actualizarea Android 14
Sursa foto: via sammobile.com

Samsung a făcut o treabă fantastică aducând Android 14 și One UI 6.0 în gama de telefoane și tablete Galaxy. Multe telefoane emblematice, au fost primele care au primit noua actualizare, dar și modele din seria Galaxy A sau tablete au fost actualizate deja la One Ui 6.0 bazată pe Android 14. Acum un model mid-range din partea de jos al seriei Galaxy A primește Android 14: Samsung Galaxy A24.

După ce zilele trecute Galaxy A14 5G a primit noua actualizare, acum este rândul lui Samsung Galaxy A24. Telefonul Galaxy A24, lansat în aprilie 2023, primește actualizarea Android 14 și One UI 6 în mai multe țări din Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Potrivit Sammobile, actualizarea are versiunea de firmware A245FXXU3BWK3. Dimensiunea acestui firmware este de aproximativ 5,8 GB.

Cea mai recentă actualizare Android 14 și interfața Samsung One UI 6.0 aduc o mulțime de funcții și modificări noi. Cu toate acestea, Galaxy A24, fiind din partea de jos a seriei Galaxy A, s-ar putea să nu primească tot ce a primit seria Galaxy S23 sau alte telefoane emblematice. Este un lucru normal, sunt chestii care țin de hardware, în special de procesor, capacitatea camerelor și senzorilor. Este posibil ca unele funcții One UI 6.0 să lipsească de pe dispozitivele cu costuri reduse și după actualizare veți descoperi ce este nou și ce ați pierdut. Dar, actualizarea în sine este binevenită pe Galaxy A24.

Cel puțin, ar trebui să obțineți un font nou, aplicații și widget-uri actualizate, diferite modificări ale interfeței de utilizare în aplicația Setări. De asemenea, controlerul media și zona de comutare rapidă primește noutăți, iar noi opțiuni de personalizare a ecranului de blocare vor fi disponibile. În același timp, este posibil să obțineți noi setări ale camerei și funcții de editare în Galerie.

Africa de Nord este regiunea cea mai de nord a continentului african, separată de Deșertul Sahara de Africa Subsahariană. Africa de Nord este uneori denumită „Africa albă”, întrucât majoritatea populației sale este compusă de „rasa albă”.

Ca de obicei, utilizatorii de dispozitive Galaxy vor primi o notificare când actualizarea ajunge pe dispozitiv. Dacă utilizați un telefon Samsung Galaxy A24 în țările din Orientul Mijlociu și Africa de Nord și notificarea nu a sosit încă puteți verifica și manual, accesând Setări -> Actualizare software. Dacă actualizarea este acolo, apăsați Descărcați și instalați. Dacă nu a ajus încă, verificați puțin mai târziu, poate ajunge în orirce moment.