Galaxy A24: specificațiile dezvăluite și fotografii cu designul

288
Galaxy A24 specificatiile dezvaluite si designul
Sursa foto: via phonearena.com

Samsung a introdus două telefoane foarte bune din seria Galaxy A zilele trecute. Este vorba despre Samsung Galaxy A34 și Samsung Galaxy A54. Dar compania sud-coreeană nu a terminat cu seria Galaxy A. Un telefon mult mai ieftin decât cele două pomenite mai sus, este în block-start. Numele de scenă: Samsung Galaxy A24.

Galaxy A24 a fost în știri de câteva ori în ultimul timp, dar telefonul pare acum foarte aproape de lansare. Mai multe randări promoționale cu Samsung Galaxy A24 dezvăluie aproape totul despre telefon în ceea ce privește designul. Pentru a face lucrurile și mai interesante, imaginile sunt însoțite și de de câteva specificații, potrivit PhoneArena. Deși Galaxy A24 va fi unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri Samsung, pe baza specificațiilor divulgate, pare a fi un mic upgrade față de Samsung Galaxy A23.

Din punct de vedere al designului, Samsung Galaxy A24 a fost construit pentru a ieși în evidență, dar ar fi nedrept să-l comparăm cu dispozitivele mai scumpe lansate recent de Samsung. Urmând aceeași formulă, specificațiile telefonului sunt perfect potrivite pentru un telefon entry-level.

Samsung Galaxy A24 mai aproape de lansare

Potrivit sursei citate, ne așteptăm ca Galaxy A24 să aibă un ecran cu diagonala de 6,5 inch (16,51 centimetri). Va fi un display full HD+ Super AMOLED, cu o rată de reîmprospătare de 90Hz și un raport de aspect de 19,5: 9. Acest lucru este puțin neobișnuit pentru un dispozitiv accesibil, dar acesta este probabil singurul punct forte al acestui telefon.

Trecând la hardware, Galaxy A24 va fi echipat cu un procesor MediaTek Helio G99. Acesta este cuplat cu 4GB de memorie RAM și 128GB memorie internă (extensibilă prin microSD). În comparație, Galaxy A23 are un procesor Snapdragon 680 și variante de RAM de 4/6/8 GB și 64/128GB stocare. Spre deosebire de Galaxy A23, cu patru camere (50MP+5MP+2MP+2MP), se pare că A24 are doar trei (50MP, 5MP și 2MP). De asemenea, Samsung Galaxy A24 are o cameră selfie de 13 megapixeli puțin mai bună, în timp ce A23 are o cameră frontală de 8MP.

Primul telefon care avea cameră a fost Kyocera Visual Phone VP-210, lansat în Japonia în mai 1999. Se numea „videofon mobil” și avea o cameră frontală de 110.000 pixeli. Sharp V602SH a fost primul telefon cu o cameră cu zoom optic.

Nu în ultimul rând, viitorul Galaxy A24 va avea o mufă de 3,5 mm pentru căști, un senzor de amprentă montat lateral și o baterie de 5.000 mAh. Bateria va avea încărcare rapidă de 25W, la fel ca Galaxy A34 și Galaxy A54.

Pe baza imaginilor scurse, Samsung Galaxy A24 va fi disponibil în culorile negru, vișiniu, verde și argintiu. Nu știm nimic în acest moment despre preț și disponibilitate, dar din moment ce Galaxy A23 a ajuns în SUA, există șanse mari ca urmașul său să fie lansat și acolo.