Galaxy A31 primește actualizarea de securitate din august 2021

544
Galaxy A31 primeste actualizarea de securitate din august 2021
Sursa Foto: SamMobile.com

Compania a început să lanseze cel mai recent patch de securitate în ultima săptămână a lunii iulie, iar Galaxy A52 a fost primul telefon care a primit actualizarea. De atunci, firma sud-coreeană a actualizat o grămadă de dispozitive Galaxy cu acest patch de securitate din august. Acum compania a început să lanseze actualizarea de securitate din august 2021 și pentru Samsung Galaxy A31.

Actualizarea de software pentru Samsung Galaxy A31 a debutat sâmbătă în două țări sud-americane: Brazilia și Columbia. Noua actualizare poartă versiunea de firmware A315GDXU1CUG5 și include patch-ul de securitate august 2021. Conform Universmartphone, această actualizare va fi lansată pe mai multe piețe în următoarele câteva zile.

Actualizarea de securitate din august ajunge la Galaxy A31

Samsung Galaxy A31 este un model din partea inferioară a gamei mid-range, astfel el primește actualizări de securitate trimestriale. Acum câteva săptămâni, Samsung a dezvăluit că cel mai nou patch de securitate remediază 40 de vulnerabilități prezente pe smartphone-urile și tabletele Samsung. Ca de obicei stabilitatea și funcționarea dispozitivului este îmbunătățită.

Samsung Galaxy A31 a fost lansat în aprilie 2020 cu sistemul de operare Android 10 și interfața One UI 2.5. Smartphone-ul mid-range a primit actualizarea la Android 11 și One UI 3.1 cu patru luni în urmă. Telefonul are un ecran cu diagonala de 6,4 inch (16,26 cm) și un procesor Mediatek Helio P65. Vedeți pe I❤️Samsung mai multe detalii despre Samsung Galaxy A31!

iLoveSamsung nu este un site afiliat companiei Samsung, este un site al fanilor produselor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar pe site sunt reclamele impuse de Google.

Înainte de a trece la cea mai recentă versiune, asigurați-vă că telefonul este conectat la o conexiune de internet adecvată. Vă recomandăm să o descărcați prin Wi-Fi, astfel încât să nu vă confruntați cu nicio eroare. Noua actualizare nu este foarte mare, dar este recomandat ca bateria să fie încărcată minimum 50%.

Dacă dețineți un Samsung Galaxy A31 și locuiți în oricare dintre țările menționate mai sus, este posibil să fi primit deja actualizarea. Dacă nu ați primit-o, puteți verifica manual actualizarea mergând la Setări » Actualizare software și, dacă este acolo, atingeți Descărcați și instalați.