Galaxy A32 4G primește actualizarea de securitate din mai 2023

123
Galaxy A32 4G primeste actualizarea de securitate din mai 2023
Sursa foto: via oltnews.com

Samsung încă mai trimite actualizarea din mai pentru unele din telefoanele sale. Samsung Galaxy A32 este un telefon din seria A3x care a fost lansat în variante 4G și 5G. Modelul 4G face acum un pas înaintea variantei 5G cu cea mai recentă actualizare din mai 2023. Samsung Galaxy A32 4G (SM-A325N) a primit actualizarea de securitate din mai în Coreea de Sud în urmă cu două zile.

Noul firmware pentru Galaxy A34 4G aduce patch-ul de securitate din mai 2023, dar și o mână de alte îmbunătățiri. Jurnalul oficial de modificări al Samsung menționează, printre altele, îmbunătățiri ale funcției de urgență SOS, potrivit Oltnews. Aceasta permite acum utilizatorilor să activeze sau să dezactiveze funcția de numărătoare inversă.

Patch-ul de securitate din mai 2023 lansat pentru Galaxy A32 4G

De asemenea, acuratețea urmăririi locației ar trebui să fie acum mai mare după această actualizare. Cea mai recentă actualizare pentru Galaxy A32 LTE are versiunea de firmware A325NKSU3DWE3 și este disponibilă în Coreea de Sud la toți operatorii de telefonie mobilă de acolo.

Și, desigur, în primul rând noua actualizare îmbunătățește securitatea pe Samsung Galaxy A32. Buletinul de securitate din mai 2023 pe care Samsung l-a dezvăluit la începutul lunii trecute a menționat un total de 72 de găuri de securitate găsite în smartphone-urile și tabletele Galaxy, toate rezolvate acum de Samsung și Google.

MediaTek Helio G este o serie de procesoare MediaTek care suportă caracteristici premium pentru camere, conectivitate și multimedia. Seria G include tehnologii care îmbunătățesc experiența de joc mobil și conexiunea la internet.

Smartphone-ul Galaxy A32 4G a fost lansat în februarie 2021, are un ecran cu diagonala de 6,6 inch (16,25 cm) și un procesor Mediatek Helio G80 (MT6769V/CU). Telefonul are 4 / 6 / 8GB de memorie RAM și 64 / 128GB capacitate de stocare. Are o cameră principală de 64MP și o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 15W.

Samsung va aduce probabil patch-ul de securitate din mai 2023 pentru toate modelele Galaxy A32 pe mai multe piețe în următoarele zile sau săptămâni. Chiar și varianta 5G ar putea primi un tratament similar în perioada următoare. Pentru moment, utilizatorii din Coreea și posibil alte câteva piețe unde a fost lansată actualizarea până la scrierea articolului pot beneficia de noua actualizare. Pentru acest lucru mergeți la Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați. Dacă actualizarea nu este disponibilă încă încercați mai târziu, poate sosi în ori ce clipă.