Galaxy A32 primește actualizarea de securitate din septembrie 2021

361
Galaxy A32 primeste actualizarea de securitate din septembrie 2021
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung continua să lanseze actualizarea de securitate din septembrie pe mai multe din dispozitivele sale. Ultimul, dar nu cel din urmă, care primește această actualizare este Samsung Galaxy A32. Actualizarea a debutat deja în Peru pentru utilizatorii lui Galaxy A32, smartphone lansat în februarie acest an.

După lansarea celei mai recente actualizări de securitate din septembrie pentru Galaxy Z Flip, Galaxy Z Flip 5G și Galaxy A52 5G, compania a lansat-o pentru Galaxy A32. Actualizarea este disponibilă în prezent în America de Sud, în Peru, dar în curând se va extinde și în alte țări din întreaga lume.

Galaxy A32 primește patch-ul de securitate din septembrie

Conform Universmartphone, noua actualizare software pentru A32 vine cu versiunea de firmware A325MUBU1AUH1. Include patch-ul de securitate din septembrie 2021 care remediază peste 50 de vulnerabilități legate de confidențialitate și securitate. Actualizarea ar putea include, de asemenea, remedieri generale de erori și îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului. Actualizarea nu a fost lansată deocamdată și pentru modelul 5G al acestui telefon.

Samsung Galaxy A32 a fost lansat la începutul acestui an, cu sistemul de operare Android 11 și interfața One UI 3.0 la bord. Telefonul are un ecran Super AMOLED cu diagonala de 6,4 inch (16,26 cm) și rata de actualizare de 90Hz. Procesorul Mediatek Helio G80 gestionează internele, însoțit de 4GB RAM și 64 / 128GB stocare sau 6 / 8GB RAM și 128GB stocare. Are o baterie de 5.000mAh cu încărcare rapidă de 15W. Samsung Galaxy A32 a fost foarte bine vândut în America de Sud.

Peru, oficial Republica Peru, este a treia mare națiune din America de Sud. Peru este cunoscută ca locul de baștină al Imperiului Inca. Vechiul oraș incaș Machu Picchu din Munții Anzi este socotit una din cele 7 minuni ale lumii moderne.

Dacă sunteți utilizator Galaxy A32 în Peru, este posibil să fi primit notificarea noii actualizări de software. Dacă nu ați primit-o încă, puteți verifica actualizarea OTA navigând la Setări » Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.