Acasă Stiri Samsung pe primul loc în Chile, Galaxy A32 foarte bine vândut

Samsung pe primul loc în Chile, Galaxy A32 foarte bine vândut

Samsung Electronics Co. a fost cel mai mare furnizor de smartphone-uri din Chile în primul trimestru al anului 2021. Datele au fost publicat miercuri de compania de cercetare de piață Strategy Analytics. Cota de piață a companiei Samsung a scăzut după ce rivalii săi au crescut brusc în țara sud-americană.

Gigantul high-tech sud-coreean a reprezentat 42,1% din piața chiliană a smartphone-urilor în perioada ianuarie-martie 2021. Vânzările de smartphone-uri Samsung au crescut cu 63% față de Q1 2020 la un record de 1,2 milioane de bucăți, potrivit ultimului studiu de piață efectuat Strategy Analytics.

Cota de piață a smartphone-urilor Samsung în Chile rămâne relativ stabilă pentru moment, în jurul nivelului de 42%„. A spus Woody Oh, director la Strategy Analytics, conform The Korea Herald. „Samsung are o largă prezență în Chile, iar modelele sale din gama medie A sunt extrem de populare”. Samsung Galaxy A32 a fost unul dintre cele mai bine vândute smartphone-uri Samsung din Chile în Q1 2021.

Samsung Galaxy A32 foarte bine vândut în Chile

Cu toate acestea, cota de piață Samsung în primul trimestru a scăzut de la 44,1% față de un an mai devreme. Mai mulți producători de smartphone-uri și-au intensificat prezența în Chile cu vânzări solide în ultima perioadă. Cota de piață a locului doi, Lenovo-Motorola, a crescut la 17,2% în Q1 2021 față de 11,8% în Q1 2020. Vânzările de smartphone-uri Lenovo-Motorola au crescut cu 150% față de 500.000 de unități în primul trimestru din 2020.

Xiaomi a fost cel mai performant în primul trimestru din acest an. La fel ca în alte părți Xiaomi a beneficiat de problemele Huawei de pe piață. Cota de piață Xiaomi a crescut la 15,5% de la 2,4% cu un an mai devreme pentru a ocupa al treilea loc. Vânzările de smartphone-uri Xiaomi în Chile au crescut cu 1.024% până  la 500.000 de unități în primul trimestru din 2021.

Strategy Analytics este o firmă de cercetare și consultanță globală, independentă. Compania are sediul central în Boston, SUA, cu birouri în Marea Britanie, Franța, Germania, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, India și China.

Xiaomi este marca de smartphone-uri din Chile cu cea mai rapidă creștere„, a spus Rajeev Nair, analist la Strategy Analytics. „Dacă tendințele actuale de creștere continuă, Xiaomi va depăși Lenovo-Motorola în Chile înainte de sfârșitul anului 2021”.

Piața smartphone-urilor din Chile este a treia ca mărime din America Latină după Brazilia și Mexic. Aceasta a crescut cu 71% de la an la an pentru a atinge un record de 2,9 milioane de unități în primul trimestru din 2021. Cauza este „a unei economii susținute, a exporturilor puternice și a unei rate de vaccinare ridicate”, a spus Strategy Analytics.

Stiri

Galaxy S22 cu Exynos mai bun decât modelul cu Snapdragon pe Geekbench

Viitorul model Galaxy S22, varianta de bază, a apărut pe Geekbench cu un procesor Qualcomm Snapdragon 895. Săptămâna trecută și modelul Samsung...

Samsung Galaxy S22+ va avea o cameră foto de 50MP

După ce Samsung a lansat trei telefoane cu seria Galaxy S21 la începutul acestui an, un al patrulea model este așteptat la...

Galaxy S20 vs Galaxy S21: Care telefon este mai bun?

Seria Galaxy S21 a reprezentat o schimbare de design pentru seria Galaxy S după ani consecutivi de relativă stagnare. Nu numai din...

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...