Galaxy A33 5G primește Android 13 și interfața One UI 5.0 în Europa

291
Galaxy A33 5G primeste Android 13
Sursa foto: sammobile.com

Samsung se întrece pe sine zi de zi. După ce a lansat actualizarea Android 13 și One UI 5.0 pe Samsung Galaxy A53, o premieră pentru un model mid-range, acum gigantul sud-coreean a lansat aceeași actualizare și pentru Samsung Galaxy A33.

La o zi după ce fratele său mai mare a primit actualizarea la Android 13, a venit este rândul lui Galaxy A33. O actualizare de puțin peste 2GB aduce versiunea de firmware A336BXXU4BVJG pe Galaxy A33, potrivit GalaxyClub. Actualizarea este formată din trei părți: Android 13; One UI 5; și un nou patch de securitate. Noul software conține încă patch-ul de securitate din octombrie 2022 și nu patch-ul de securitate din noiembrie 2022.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea la Android 13 lansată pentru Galaxy A33

Modificările aduse de interfața One UI 5.0 bazată pe Android 13 sunt în mare măsură similare cu telefoanele precedente. Aceleași bunătăți le-au primit și Samsung Galaxy A53 și modelele din seriile Galaxy S22, Galaxy S21 sau Galaxy S20.

Actualizarea a fost lansată în mai multe țări din Europa și este disponibilă momentan pentru telefoanele Samsung Galaxy A33 neblocate în rețea. Actualizarea poate fi lansată în orice moment și în România. În scurt timp actualizarea va fi lansată și pe alte piețe. Modelele blocate în rețelele operatorilor de telefonie mobilă vor primi și ele actualizarea în zilele următoare.

Cea mai mică țară din Europa este Vatican. Este un un „oraș-stat suveran” cu o suprafață de 0,49 km². Cu doar ~900 locuitori, este și cel mai mic stat independent din lume. Jumătate din suprafața Vaticanului este o grădină.

Cum am scris mai sus, actualizarea are o dimensiune de descărcare destul de mare, aproximativ 2GB. În acest fel vă recomandăm să utilizați o rețea stabilă Wi-Fi pentru a descărca actualizarea, pentru a nu apărea erori. Veți primi automat o notificare privind disponibilitatea actualizării pe telefon. Dar puteți verifica și manual dacă puteți descărca deja upgrade-ul Android 13 prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.

Rețineți că durata de viață a bateriei în primele ore – uneori și zile – după instalare este mai mică decât erați obișnuiți. După o astfel de actualizare majoră, dispozitivul tău are nevoie de timp pentru a optimiza din nou toate procesele. Este un lucru normal, nu numai pe Samsung Galaxy A33. Vă puteți „ajuta” telefonul repornindu-l manual de câteva ori în orele și zilele de la actualizare.