Galaxy A34 primește programul Samsung One UI 6 beta

322
Galaxy A34 One UI 6 beta
Sursa foto: via 9to5google.com

Interfața Samsung One UI 6 beta bazată pe Android 14 este în testare cu seria Galaxy 23 și Galaxy A54. Toată lumea aștepta ca seria Galaxy S22 să intre și ea în programul beta. Dar, surpriză, acum Samsung Galaxy A34 a intrat în versiunea One UI 6 beta. Acest mid-ranger Samsung este al doilea dispozitiv de gamă medie care va vedea noul sistem de operare înaintea unora dintre telefoanele emblematice la companiei.

Interfața Samsung One UI 6 este upgrade-ul Android 14 al companiei coreene, care aduce o serie de funcții dispozitivelor Galaxy, precum și revizuirea celor existente. Una dintre cele mai mari modificări este un nou design Quick Panel care face experiența pe telefoanele compatibile mai ușoară.

Cel mai recent dispozitiv care a primit One UI 6 beta este Galaxy A54, ceea ce a fost puțin surprinzător. Spunem acest lucru având în vedere că Samsung a lansat în general programul de testare beta a noilor interfețe pe dispozitivele emblematice. Cu toate acestea, seria Galaxy S23 și Galaxy A54 au fost singurele două modele care au primit lansarea preliminară a Android 14 pe telefoanele Galaxy. Adică până acum.

Interfața One UI 6 beta disponibilă pentru Galaxy A34

Potrivit 9to5Google, acum Samsung Galaxy A34 a intrat în programul One UI 6 beta în Marea Britanie. Este al doilea dispozitiv de buget care primește versiunea beta a One UI 6/Android 14, făcând în acest moment ca telefoanele din seria Galaxy A să fie la același nivel cu seria S23. Ne așteptăm ca serile Z Fold, Z Flip și Galaxy S22 să intre și ele în programul One UI 6. Din păcate, până acum, acea invitație nu a venit încă.

9to5google este un site fondat în 2011. Face parte din rețeaua 9to5 care mai cuprinde 9to5Mac și 9to5Toys. Aceste site-uri sunt des citate de New York Times, Washington Post, Wall Street Journal, Financial Times, Bloomberg și multe altele.

Din punct de vedere istoric, aceasta este o premieră pentru lansările One UI, dar nu este o schimbare rea. Utilizatorii Galaxy A54 și Galaxy A34 alcătuiesc o mare parte din baza Galaxy, iar Samsung caută feedback cu privire la implementarea Android 14. Oferind versiunea beta acelei uriașe părți de utilizatori, compania se asigură că va primi feedback-ul util pentru îmbunătățiri.

Dacă utilizați un Galaxy A34, Galaxy A54 sau un Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra puteți merge la aplicația Samsung Members și căutați bannerul „One UI 6” în partea de sus. Dacă îl vedeți, apăsați-l și urmați instrucțiunile pentru a vă alătura. După aceea, mergeți la setări și căutați pagina de actualizare a software-ului pentru a finaliza instalarea beta. Din păcate programul beta One UI este disponibil doar pentru utilizatorii din SUA, Germania, Coreea, India și Marea Britanie.