Camerele și ecranele de pe Galaxy A35 și A55 lăudate de DxOMark

117
Samsung Galaxy A35 and A55 DxOMark
Sursa foto: via gizmochina.com

Săptămâna trecută Samsung a lansat smartphone-urile Galaxy A35 și A55 la nivel global. Așteptate cu interes de majoritatea fanilor Samsung cele două modele vin cu multe noutăți, în special noi procesoare, mai mult RAM și camere excelente pentru intervalul de preț la care sunt comercializate.

La scurt timp după lansarea lor camerele foto de pe cele două telefoane au fost evaluate de DxOMark. Compania franceză, recunoscută ca o autoritate în evaluările camerelor și afișajului, a dat recenzii pozitive pentru ambele modele. DxOMark a numit Galaxy A35 și Galaxy A55 drept campioni ai display-ului în intervalele de preț respective. Galaxy A35 este lider printre telefoanele cu prețuri sub 400$. Între timp, Galaxy A55 ocupă primul loc pentru dispozitivele cu prețuri de 500 de dolari sau mai puțin.

I❤️Samsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Conform testelor DxOMark, Galaxy A35 are o luminozitate maximă de 1.344 niți, în timp ce A55 atinge un impresionant 1.638 niți. Spre comparație, Samsung Galaxy S23, a atins 1.600 niți în evaluarea DxOMark. Deci, este o performanță remarcabilă pentru smartphone-urile mid-range pentru a se potrivi nivelurilor emblematice de luminozitate.

Testerii site-ului DxOMark au lăudat, de asemenea, acuratețea excelentă a culorilor ambelor telefoane în diferite condiții de iluminare, împreună cu performanța lor lăudabilă în redarea video HDR. În plus, au spus despre Galaxy A35 că are a doua cea mai bună cameră în clasamentul din categoria sa de preț. Excelează în special în fotografia în aer liber și înregistrarea video în intervalul său de preț.

DxOMark este un site web din Franța. Oferă evaluări ale calității imaginilor luate de dispozitive mobile. Evaluările DxOMark sunt folosite de presa din domeniu pentru a descrie caracteristicile de calitate a imaginilor camerelor telefoanelor mobile.

Cu toate acestea, Galaxy A55 s-a clasat pe locul cincisprezece în segmentul său pentru performanța camerei. Deși funcționează bine în condiții standard, se pare că telefonul se luptă cu iluminarea de fundal, scenariile cu lumină scăzută și surprinderea scenelor cu mișcare.

Ambele telefoane au ecrane Super AMOLED de 6,6 inch (16,76 cm) cu rezoluție Full HD+ și rata de reîmprospătare de 120Hz. Galaxy A55 are un cip Exynos 1480 cuplat cu 12GB de RAM și 256GB stocare. Galaxy A35, pe de altă parte, are un cip Exynos 1380 și până la 8GB RAM și 256GB stocare.

O cameră principală de 50MP cu OIS + 12MP ultra-wide + 5MP Macro se află pe A55. Galaxy A35 are o principală de 50MP, una cu unghi ultra-larg de 8MP și una macro de 5MP. Ambele au o baterie de 5000 mAh cu încărcare cu fir de 25W.