Galaxy A41 primește Android 12, Galaxy A70 un nou patch

413
Galaxy A41 primește Android 12
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Încet, dar sigur, upgrade-ul major la Android 12 sosește și pe telefoanele de gamă medie ceva mai vechi de la Samsung. Săptămâna trecută a venit rândul lui Samsung Galaxy A31, acum compania continua cu Galaxy A41. Și Samsung Galaxy A70 va primi o actualizare cu patch-ul din iunie.

Samsung Galaxy A41 a apărut în 2020 și a fost ultimul telefon compact de gamă medie Samsung Galaxy A. Acum puteți descărca upgrade-ul de aproximativ 2,2GB care oferă dispozitivului sistemul de operare Android 12. Cu acesta vine versiunea 4.1 a interfeței One UI a Samsung, potrivit colegilor noștri de la GalaxyClub. Din păcate, patch-ul de securitate nu este destul de recent – ​​îl veți primi doar pe cel din aprilie.

Android 12 și One UI 4.1 ajunge la Galaxy A41

Odată cu interfața Samsung One UI 4.1, vin și câteva funcții interesante, complet noi. Amintim aici doar Paleta de culori – Color Palette și noi opțiuni pentru AOD (Always On Display). Interfața afișează un indicator verde când camera și/sau microfonul sunt active, interfața camerei este în curs de rafinare și vă puteți compune propriile emoji-uri. Din păcate, noul Samsung Smart Widget nu vine pe Galaxy A41. Trebuie să specificăm că Galaxy A41 nu primește chiar toate funcțiile One UI 4.1, la fel ca telefoanele emblematice.

Acum puteți descărca noul firmware pe toate modelele Galaxy A41 vândute în Belgia, Olanda și alte țări din Europa. Această actualizarea a debutat inițial în luna mai în Rusia, dar s-a extins destul de încet. Nu contează dacă aveți un dispozitiv liber de rețea sau blocat în rețelele operatorilor de telefonie mobile, actualizarea va ajunge la toți utilizatorii din toate țările dar nu în același moment. Dar, este pe drum! Dacă nu ați primit încă o notificare automată, puteți verifica disponibilitatea manual și prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.

Cea mai vizitată locație din Europa este muzeul Luvru din Paris. În 2018 a atins un record de 10,2 milioane de vizitatori, fiind cel mai vizitat muzeu din lume. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără Mona Lisa, Venus de Milo, Scribul ghemuit și Codul lui Hammurabi.

Actualizare de securitate din iunie 2022 a fost lansată și pentru Samsung Galaxy A70. Smartphone-ul nu va primi Android 12, Android 11 și One UI 3.1 fiind ultima actualizare majoră. Smartphone-ul va primi acum o actualizare de securitate ocazională. Galaxy A70 mai primește actualizări de securitate doar la șase luni. Patch-ul anterior primit de Galaxy A70 a fost cel din martie. Cu versiunea de firmware A705FNXXU5DVE3, care cântărește în jur de 5GB, patch-ul din iunie sosește acum în mai multe țări din Europa, inclusiv în România.