Galaxy A50 a primit Night Mode și Super Slow-Mo cu actualizarea din iunie

1069
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung Galaxy A50 a primit actualizarea de securitate din iunie, în India, săptămâna trecută. Aceasta aduce obișnuitele îmbunătățiri de stabilitate, împreună cu o varietate de patch-uri de securitate. Toate bune și frumoase, după cum am fost obișnuiți de Samsung în ultima vreme. Dar, actualizarea include câteva caracteristici suplimentare care nu sunt menționate în changelong (lista de modificări).

În mod specific, versiunea de firmware A505FDDU2ASF2 pentru Galaxy A50 aduce Night Mode pentru cameră și Super Slow-Mo. În plus, telefonul a primit Scan QR și poate scana acum coduri QR din aplicația camerei fără a fi nevoie de Bixby Vision. Această caracteristică a fost lansată recent pe Samsung Galaxy S9, Galaxy Note 9 și Galaxy S10. În changelog se arată că va fi îmbunătățită stabilitatea dispozitivului, se rezolvă câteva erori și au fost aduse îmbunătățiri în ceea ce privește performanța. Acest nou firmware necesită un spațiu de 422,82 MB.

Telefoanele Galaxy A50 din India au primit și Scan QR

La două luni după ce a primit o actualizare cu Bixby Rutines, Live Focus și Beauty Video Mode, Galaxy A50 primește acum încă una. Proprietarii smartphone-urilor Samsung Galaxy A50 din India care au primit patch-ul de securitate din iunie au primit și Night Mode și Scan QR. Cu toate acestea, aceste funcții nu sunt automat accesibile și trebuie resetată aplicația camerei pentru a le utiliza.

Același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Galaxy A30 și Samsung Galaxy A40, care au primit un mod obișnuit Slow-Mo prin intermediul unei actualizări software. Ambele telefoane au necesitat o resetare a aplicației camerei foto înainte ca Slow-Mo să fie efectiv utilizabil. Prin resetarea aplicației camerei foto utilizatorii ar trebui să poată folosii noile funcții primite.

Slow-Mo sau Slow motion – mișcarea lentă, sau mișcarea cu încetinitorul, este un efect în procesul de filmare. Este folosită în activități atletice de tot felul, pentru a relua un moment cheie într-un joc prezentat ca o reluare sau diferite fenomenele naturale. A fost inventată de preotul austriac August Musger la începutul secolului al XX-lea.

Dacă nu ați actualizat deja telefonul Galaxy A50, verificați manual dacă patch-ul de securitate din iunie a sosit, din meniul Setări. Este recomandabil, ca de altfel la orice actualizare de software să aveți bateria peste 50% încărcată și Wi-Fi activat. Acest firmware pentru Galaxy A50 va fi în curând disponibil pentru mai multe smartphone-uri din întreaga lume. Este lansat ca de obicei prin intermediul OTA (over-the-air).

Specificații excelente pe Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A50 are un ecran de 6,4 inch Full HD+ Infinity-U Super AMOLED. Un procesor Octa-Core Samsung Exynos 9610 este pe partea de software. Telefonul este bine dotat în privința camerelor foto. Trei camere la spate, cu una principală de 25 MP și f / 1,7 diafragma, o cameră de adâncime de 5 MP cu f / 2,2 și una Ultra-Wide de 8 MP cu f / 2,2. Pentru autoportrete are o cameră frontală de 25 MP. O baterie de 4.000 mAh cu încărcare rapidă de 15W furnizează energia necesară funcționării telefonului.