Samsung Galaxy A51 primește o nouă actualizare de securitate

214
Galaxy A51
Sursa Foto: SamMobile.com

Au trecut câteva luni de când Samsung Galaxy A51 a primit ultima actualizare de firmware și este timpul pentru o schimbare. Samsung a lucrat la o nouă actualizare pentru Galaxy A51 și acum lansează un nou patch de securitate pentru excelentul telefon mid-range din 2019.

Deși Samsung a pus patch-ul de securitate din octombrie 2022 disponibil pentru o mână de dispozitive, Galaxy A51 nu-l primește. În schimb, telefonul de gamă medie primește acum patch-ul de securitate din septembrie 2022, potrivit SamMobile. În momentul scrierii acestui articol disponibilitatea actualizării este limitată la varianta SM-A515F în Rusia. Ca de obicei, în zilele următoare, actualizarea va ajunge pe mai multe piețe.

Actualizarea de securitate din septembrie ajunge la Samsung Galaxy A51

Actualizarea pentru Samsung Galaxy A51 aduce pe telefon versiunea de firmware A515FXXS5FVI1. După cum s-ar putea să vă dați seama după structura numărului de firmware, actualizarea include doar un patch de securitate mai nou și nimic altceva. Nu există funcții noi, dar securitatea îmbunătățită nu este de lepădat. Orice patch de securitate pentru un smartphone vechi de trei ani (2019) este un lucru foarte bun.

Actualizarea din septembrie rezolvă peste două duzini de vulnerabilități, inclusiv erori de acces la memorie în diferite funcții și o eroare care ar putea permite unui atacator să inițieze de la distanță apeluri de urgență. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy A51 și Apple iPhone SE 2020!

Samsung Galaxy A51 are un afișaj Super AMOLED FHD+ de 6,5 inch (16,52 cm), o camera primară de 48MP, una de 12MP ultrawide, una de 5MP de adâncime și una macro de 5MP. Telefonul are o baterie de 4.000 mAh cu încărcare de 15W.

Samsung Galaxy A51 a fost lansat în decembrie 2019 cu sistemul de operare Android 10 la bord. Apoi smartphone-ul a primit actualizarea la Android 11 și interfața One UI 3 la începutul anului trecut. În acest an Galaxy A51 a primit noul software Android 12 însoțit de interfața One UI 4.1. Samsung a promis trei ani de actualizări Android și patru ani de actualizări de securitate pentru Galaxy A51. Astfel telefonul va primi Android 13 și actualizări de securitate până la sfârșitul anului 2023.

Disponibilitatea ar trebui să se extindă în mai multe țări și variante în curând. Utilizatorii Galaxy A51 vor primi o notificare că actualizarea a ajuns pe telefon. De asemenea, dacă nu aveți răbdare, puteți verifica manual dacă actualizarea a sosit. Mergeți la Setări -> Actualizare software și, dacă este acolo, apăsați Descărcare și instalare.