Samsung Galaxy A51 primește actualizare de securitate din ianuarie 2022

583
Samsung Galaxy A51 primeste actualizare de securitate din ianuarie 2022
Sursa Foto: sammobile.com

Samsung a făcut-o din nou, compania a lansat primul patch de securitate pentru 2022 chiar înainte de începutul lunii ianuarie. Gigantul high-tech sud-coreean a început să lanseze actualizarea de securitate din ianuarie 2022 pentru Samsung Galaxy A51 pe câteva piețe. Mai multe smartphone-uri și tablete vor începe să primească această actualizare în următoarele zile.

Cea mai recentă actualizare de software pentru Samsung Galaxy A51 vine cu versiunea de firmware A515FXXU5EUL3, conform SamMobile. Actualizarea este disponibilă în acest moment în Malaezia și Rusia, dar se va extinde pe mai multe piețe în scurt timp. Actualizarea conține patch-ul de securitate din ianuarie 2022, dar încă nu știm vulnerabilitățile care sunt remediate cu noua actualizare. Ca de obicei, actualizarea poate include remedieri generale de erori și îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului.

Actualizarea din ianuarie 2022 lansată pentru Samsung Galaxy A51

Referitor la jurnalul cu modificările aduse de actualizarea de securitate din ianuarie 2022, vom afla ce vurnerabilități Google și Samsung rezolvă actualizarea doar peste aproximativ o săptămână. În zilele următoarea mai multe smartphone-uri emblematice și din seria Galaxy A vor primi actualizarea din ianuarie. Dar, încă mai sunt smartphone-uri care nu au primit actualizarea din decembrie 2021.

Samsung Galaxy A51 a fost lansat în decembrie 2019 cu sistemul de operare Android 10 la bord. Apoi smartphone-ul a primit actualizarea la Android 11 și interfața Samsung One UI 3 la începutul anului trecut. În acest an Galaxy A51 va primi noul software Android 12 însoțit de interfața One UI 4.0. Astfel smartphone-ul va primi un design UI mai nou, confidențialitate și securitate îmbunătățite și multe funcții noi.

Diagonala unui ecran se măsoară fără a ține cont de colțurile rotunjite. Este diagonala unui dreptunghi cu colțurile drepte! De exemplu, Galaxy Note 8 are diagonala de 6,3 inch, dacă se ține cont de colțurile rotunjite este de 6,2 inch.

Galaxy A51 este un excelent telefon Samsung mid-range care merită cumpărat chiar dacă este ceva mai vechi. Galaxy A51 are un ecran Super AMOLED cu diagonala de 6,5 inch (16,51 centimetri) și rata de actualizare de 120Hz. Are quad-camera la spate, cu una principală de 48MP și una pentru selfie de 32MP. Smartphone-ul va primi și sistemul de operare Android 13 și actualizări din partea Samsung până în 2023.

Dacă sunteți utilizator de Samsung Galaxy A51 în oricare dintre țările menționate mai sus trebuie să fi primit deja o notificare. Dacă nu a venit, puteți verifica noua actualizare navigând la Setări » Actualizare software și, dacă este acolo, atingeți Descărcare și instalare.