Acasă Stiri Samsung Galaxy A51 va primi One UI 2.1, aproape sigur și Galaxy...

Samsung Galaxy A51 va primi One UI 2.1, aproape sigur și Galaxy A71

Acum știm că seria Samsung Galaxy S9 cât și Galaxy Note 9 vor primi ultima iterație a interfeței Samsung, One UI 2.1. Aceasta este cea mai recentă versiune a propriei sale interfețe, pe care compania a introdus-o împreună cu Galaxy S20. Acum am aflat că un alt excelent smartphone din gama medie va primi One UI 2.1. Este vorba despre Samsung Galaxy A51.

Zvonurile potrivit cărora Samsung va actualiza seria Galaxy S9 cu One UI 2.1 au apărut deja în martie. De atunci a devenit clar că Samsung lucrează într-adevăr la noul software și pentru Galaxy Note 9. Acum totul e confirmat, interfața va debuta pentru cele două excelente telefoane în iunie cu debutul în Coreea de Sud.

Galaxy A51 primește One UI 2.1 și foarte probabil va fi urmat de Galaxy A71

Samsung testează deja varianta pentru Olanda a telefonului Galaxy S9 cu versiunea de firmware G960FXXU9ETE1. Primul „E” este important aici, conform GalaxyClub. Acest lucru indică faptul că există modificări semnificative de la actualul firmware G960FXXU8DTC5 – cu un litera „D” în același loc. Adesea, o „creștere alfabetică” a literei indică o nouă versiune a sistemului Android în sine. În acest caz, confirmă noua versiune a interfeței One UI.

Surprinzător sau nu și Samsung Galaxy A51 va primi, de asemenea, actualizarea la One UI 2.1. Ieri a devenit clar că Samsung aduce noua versiune a interfeței sale și la o serie de dispozitive din seria Galaxy A. Imediat au apărut zvonuri că actualizarea la interfața One UI 2.1 pentru Galaxy A51  este pregătită de lansare în mai multe țări. Sigur este o chestie de timp și poate apărea oricând și chiar înaintea seriei Galaxy S9 și a lui Galaxy Note 9.

Galaxy Club publică informații de ultimă oră despre telefoanele și tabletele Samsung. Este un site olandez scris de profesioniști din domeniul telefoniei mobile, un site serios și bine informat, un instrument de comparare a caracteristicilor și prețurilor telefoanelor și tabletelor Galaxy.

Samsung Galaxy A 51 și Galaxy A71 s-au ținut permanent de mână de la lansare și apoi când a fost vorba să primească ceva. Acum, pare clar că, dacă Galaxy A51 primește actualizarea, aceasta va ajunge și la Galaxy A71. La urma urmei, dispozitivele sunt strâns legate și suntem siguri, chiar dacă nu avem momentan nicio confirmare de la Samsung, că Galaxy A71 va primi și el One UI 2.1. Nu îndrăznim să spunem dacă mai multe modele din gama Galaxy A vor primi și ele acest upgrade.

Deci, ce aduce nou interfața Samsung One UI 2.1?

Pe Galaxy A51 și, probabil, și pe seria Galaxy S9 actualizarea One UI 2.1 aduce câteva caracteristici noi. Vei primi în curând  funcția de partajare rapidă Quick Share, cu ajutorul căreia poți transfera fișiere direct între telefoanele Samsung. În plus, funcția AR Emoji este actualizată, iar Galeria primește  instrumente de căutare și organizare mai bune. Tastatura are, de asemenea, o funcție de traducere directă și opțiuni de anulare și refacere.

Din păcate, nu vedem noile moduri de camere aflate Galaxy S20 pe mid-ranger-ul Galaxy A51 și presupunem că nici seria Galaxy S9 și Galaxy Note 9 nu le vor primi. Samsung dorește probabil să mențină o diferență între generații și serii de modele.

Se așteaptă ca seria Galaxy S9 și smartphone-ul Galaxy Note 9 să obțină upgrade la One UI 2.1 în iunie. Ne așteptăm ca noua interfață să ajungă pe A51 și A71 luna aceasta, împreună cu un nou patch de securitate.

Stiri

Samsung Unbox & Discover – noi televizoare, monitoare și soundbar-uri

Samsung Electronics și-a prezentat gama MICRO LED, Samsung Neo QLED, televizoare lifestyle, monitoare și bare de sunet pentru 2021 la evenimentul său...

Samsung Neo QLED considerat „Cel mai bun televizor” din SUA

Televizorul Neo QLED, lansat de Samsung la „Samsung First Look” în ianuarie, este evaluat drept „cel mai bun televizor” de către presa...

Experiența S Pen pe Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Deși Samsung Galaxy S21 Ultra 5G este compatibil cu S Pen, nu vine cu un stilou în cutie la cumpărare. S Pen...

Cum ne-a schimbat pandemia stilul de viață și felul în care interacționăm

Un studiu realizat de Samsung & Ipsos în Europa arată cum tehnologia ne-a ajutat să rămânem conectați cu ceilalți în timpul pandemiei....

În primele teste Exynos 2200 depășește procesorul Apple A14 Bionic

Săptămâna trecută am scris despre viitorul procesor Samsung Exynos 2200 echipat cu grafică AMD. Era vorba despre debutul acestuia, dacă va fi...

Galaxy Watch Active și Galaxy Watch primesc noi funcții cu o actualizare

Vești bune pentru utilizatorii de Galaxy Watch sau Galaxy Watch Active. Compania Samsung lansează o actualizare de software pentru smartwatch-urile mai vechi,...

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...