Galaxy A51 din SUA primește în cele din urmă Android 11 și One UI 3.1

414
Galaxy A51 din SUA primeste in cele din urma Android 11 si One UI 3
Sursa Foto: gsmarena.com

În urmă cu câțiva ani Samsung nu stătea deloc bine cu actualizările pentru smartphone-urile sale și, deși situația s-a îmbunătățit mult, tot nu este foarte bună. Caz concret: Samsung Galaxy A51, deblocat în SUA, începe abia acum să primească Android 11 cu One UI 3.1.

Totul este în regulă, până când ne amintim că versiunile internaționale au primit Android 11 în februarie. Asta înseamnă cam patru luni. Este o mare întârzâiere, dacă ne referim strict la utilizatorii din Statele Unite. Oricum, noua versiune Android din 2020 este în sfârșit lansată spre utilizatorii de Samsung Galaxy A51 din SUA.

Este o actualizare destul de importantă și vă sfătuim să aveți smartphone-ul încărcat cel puțin 50%. De asemenea, este recomandabil să fiți conectat la o rețea Wi-Fi pentru a elimina eventualele erori la descărcare. Avem foarte multe persoane care ne urmăresc și ne pun diferite întrebări din Statele Unite despre telefoanele Samsung. Le mulțumim pe această cale.

Galaxy A51 actualizat la Android 11 și One UI 3.1 în SUA

Actualizarea este trimisă prin OTA și are numărul A515U1UEU5CUF1. În plus de noul software, include și patch-ul de securitate din iunie 2021. Conform site-ului GSMArena, ar trebui să se îndrepte către toate modelele Galaxy A51 deblocate vândute în Statele Unite. Veți primi o notificare în acest sens. Dar, între timp, dacă sunteți nerăbdător, puteți merge la Setări -> Actualizare software Descărcați și instalați. Specificăm de multe ori să verificați manual, pentru că actualizarea poate fi disponibilă fără să fi primit o notificare. Verificați manual dacă este disponibilă pentru dvs. cine știe, poate veți avea noroc.

În ceea ce privește actualizarea în sine pentru Galaxy A51, Android 11 aduce și noua interfață One UI 3.1. Aceasta vine împreună cu diverse îmbunătățiri ale aplicațiilor și caracteristicilor Samsung. Filtrul de lumină albastră a fost înlocuit cu un scut îmbunătățit Eye Comfort, iar eliminarea datelor de locație din fotografii înainte de a le distribui online este acum mai ușoară ca niciodată datorită unei noi adăugări a aplicației Gallery.

Românii americani sunt americani care au strămoși români. Potrivit recensământului american din 2017, 478.278 de americani au indicat româna prima sau a doua ascendență. Alte surse dau 1,2 milioane total sau parțial americani de etnie română.

Alte caracteristici primite cu Android 11 și One UI 3.1 de smartphone-ul Samsung Galaxy A51 includ un mod întunecat îmbunătățit, controale parentale îmbunătățite și bunăstare digitală. Primiți, de asemenea, opțiuni suplimentare de personalizare a ecranului de blocare și multe altele. Amintiți-vă că Galaxy A51 deblocat în SUA este actualizat de la Android 10 / One UI 2, deci este un salt destul de mare la One UI3.1 și nu doar o versiune de rutină de firmware.