Galaxy A52 5G primește actualizarea mai 2021, iată ce este nou

423
Samsung Galaxy A52 5G Android 13
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a lansat o serie impresionantă de patch-uri de securitate din mai 2021 pentru multe dintre dispozitivele sale Galaxy. De două zile compania a lansat cele mai noi actualizări la două dintre cele mai emblematice telefoane mid-range de până acum: Samsung Galaxy A52 și Samsung Galaxy A52 5G.

În funcție de dispozitiv, Galaxy A52 sau Galaxy A52 5G, noul firmware ar trebui să fie A525xXXU2AUE1 sau A526BXXU2AUE1. Lansarea a fost lansată deja în mai multe țări din Europa începând de sâmbătă, conform SamMobile. Noua actualizare este deja în curs de desfășurare pe mai multe piețe, mai ales pe continentul european în acest moment.

Litera E, penultima din versiunea de firmware indică luna mai. Litera A este pentru luna ianuarie, B pentru februarie, C pentru martie și tot așa. Vedeți pe I❤️Samsung cum să citiți versiunile de firmware pe dispozitivele Samsung Galaxy!

[vc_btn title=”Arată-mi Preț – Galaxy A52 ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fl.profitshare.ro%2Fl%2F8603998||target:%20_blank|rel:nofollow”]

Ce aduce actualizarea din mai 2021 pentru Galaxy A52 5G?

Jurnalul de schimbări pentru cele două modele Samsung Galaxy A52 și Galaxy A52 5G este destul de mare. Samsung promite îmbunătățiri Quick Share și îmbunătățiri ale stabilității ecranului tactil. Nu au fost uitate nici performanțele camerelor și calitatea apelurilor, deși unele dintre acestea au făcut parte și din actualizarea anterioară. Ca de obicei și siguranța dispozitivului a fost îmbunătățită.

Punctul culminant real, aici, este adăugarea efectelor de apel video. Funcția a debutat inițial cu seria pilot Galaxy S21. Această caracteristică a fost introdusă recent și la Samsung Galaxy A72 și vă permite să estompați sau să setați o imagine personalizată ca fundal în apelurile video efectuate prin aplicații precum Zoom, Microsoft Teams și Google Duo. Poate fi accesată din meniul Setări » Caracteristici avansate al telefonului.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Microsoft Teams este o platformă de comunicare dezvoltată de Microsoft pentru chat și videoconferințe, lansată în noiembrie 2016. Este integrat cu Microsoft Office 365 și Skype. Serviciul este disponibil în 181 de țări și în 25 de limbi.[/vc_message]

Ca de obicei, lansarea actualizării este eșalonată, ceea ce înseamnă că poate dura câteva zile pentru a ajunge pe telefon. Prima dată vor fi actualizate telefoanele care nu sunt blocate în rețelele operatorilor de telefonie mobile. Cu toate acestea, puteți verifica manual dacă este disponibilă acum deschizând Setări > Actualizare software > Descărcare și instalare.