Galaxy A52 5G primește actualizarea de securitate din iunie 2021

408
Galaxy A52 5G
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate iunie 2021 pe dispozitivele sale Galaxy săptămâna trecută. Recent am scris despre mai multe telefoane Samsung care au primit deja patch-ul de securitate din iunie 2021. Seria Galaxy S21 a fost prima urmată de Galaxy Z Flip 5G. De atunci, aproape o duzină de smartphone-uri Galaxy au primit cea mai recentă actualizare de securitate. Acum, Galaxy A52 5G primește aceeași actualizare.

Galaxy A52 5G a început să primească noua actualizare de software în Brazilia. Ultima actualizare, care are versiunea de firmware A526BXXS1AUE3, include patch-ul de securitate iunie 2021. Nu avem încă un jurnal de schimbare oficial pentru noua actualizare, Samsung nu a publicat încă acest jurnal nici pentru celelalte telefoane. Probabil doar săptămâna viitoare. Nu ne așteptăm la caracteristici software noi, în afară de remedieri pentru securitate și vulnerabilități legate de confidențialitate.

Samsung Galaxy A52 5G un excelent smartphone mid-range

Noul software este acum disponibil pentru utilizatorii aflați în rețelele de telefonie mobilă Claro, TIM Brasil și VIVO din Brazilia. În același timp și utilizatorii de Galaxy A52 5G cu telefoane libere de rețea primesc actualizarea de securitate din iunie.

Ne așteptăm ca patch-ul de securitate din iunie 2021 să remedieze unele probleme, cum ar fi vulnerabilitățile critice detectate în sistemul de operare Android. Vor fi remediate și alte vulnerabilități cu risc moderat și ridicat, de asemenea și stabilitatea telefonului va fi îmbunătățită. Nu știm nimic în privința actualizării despre smartphone-ul Samsung Galaxy A52 4G, lansat și el alături de modelul 5G.

Brazilia ocupă 47% din teritoriul continentului sud-american. În 2019 avea estimativ o populație de 211 milioane de locuitori. Este cea mai mare țară din lume în care portugheza este limba oficială. Este cea mai mare putere economică din America Latină.

Samsung a lansat pe A52 5G în martie cu Android 11 la bord. Este unul dintre cele mai bune smartphone-uri mid-range de pe piață la ora actuală. Vorbim aici de specificații și caracteristici raportate la preț. Smartphone-ul va primi trei actualizări majore ale sistemului de operare Android în următorii trei ani și un an suplimentar de actualizări de securitate. Dispozitivul este în prezent în programul lunar de actualizare a securității Samsung, conform Universmartphone.

Dacă sunteți un utilizator de Galaxy A52 5G în Brazilia și în zilele următoare și de pe alte piețe, puteți verifica actualizarea OTA navigând la Setări » Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.