Samsung Galaxy A52 aduce o mulțime de lucruri bune la ce preț are

1433
Galaxy A52 aduce o multime de lucruri la ce pret are
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung a anunțat oficial pe Galaxy A52 și facem acum o scurtă trecere în revistă a acestui nou smartphone. Este clar din caracteristicile și specificațiile lui Galaxy A52 și Galaxy A72 că Samsung se află într-o ofensivă serioasă în 2021 pentru a-și consolida prima poziție pe piața smartphone-urilor.

De la aclamata serie Galaxy S21, până la politica de actualizare îmbunătățită, gigantul tech încearcă să pună presiune asupra concurenței pe toate fronturile. Primul pas în acest sens este lansarea telefoanelor Galaxy A52 și Galaxy A72. Cel puțin pe hârtie Galaxy A52 este de departe cel mai interesant smartphone de nivel mediu pe care Samsung l-a construit vreodată.

Design și ecran cu parfum de serie emblematică la Galaxy A52

Așa cum seria Galaxy S21 se simte în mod clar superioară față de seria Galaxy S20, Galaxy A52 are ceva mai mult premium decât Galaxy A51. Desigur, nu este un telefon emblematic și astfel plasticul ia locul sticlei. Dar designul mat este simplu, frumos, iar modulul camerelor este peste așteptări. Întoarcerea certificării IP67 la seria Galaxy A ne face fericiți. Galaxy A52 poate rezista sub apă și este rezistent la praf. După Galaxy A8 din 2018, Samsung a omis această caracteristică pe seria Galaxy A.

Ecranul AMOLED de 6,5 inch (16,51 cm) are o rezoluție full HD (2400 × 1080). În plus, are o rată de reîmprospătare de 90 sau 120Hz, în funcție de achiziționarea versiunii 4G sau 5G a lui Galaxy A52. În ceea ce privește afișajul, chiar nu aven nimic de reproșat.

Seria Galaxy A a fost lansată în 2014. Samsung Galaxy Alpha a fost introdus la 13 august 2014, apoi modelele Galaxy A3 și A5. Litera A din denumire vine de la Alfa. În martie 2015, Samsung a introdus și seria Galaxy Tab A.

Pentru prima dată în istoria seriei Galaxy A5x, Samsung a optat pentru un procesor de la Qualcomm conform GalaxyClub. Sau mai precis: pentru două procesoare Qualcomm. Deoarece Galaxy A52 4G și 5G au procesoare diferite – Snapdragon 720G și respectiv 750G. Acesta din urmă este cu 20% mai bun decât primul. Combinația dintre Snapdragon 720G și ecranul de 90Hz se simte foarte bine. Desigur, acest procesor nu este cu siguranță la fel de puternic ca Snapdragon 888 din seria Galaxy S21, dar în condiții normale de utilizare, cu greu veți observa diferența.

Galaxy A52 primește 4 / 6 / 8GB RAM și 128 / 256GB stocare în versiunea 4G și 6 / 8GB de RAM și 128 / 256GB modelul 5G.

Camere excelente cu OIS și o baterie mai mare

Un plus evident pe care Samsung la adus în Galaxy A52 este stabilizarea optică a imaginii (OIS). Este o caracteristică aflată până acum pe telefoanele din seria Galaxy S și Galaxy Note. Samsung Galaxy A52 are o cameră principală de 64MP cu stabilizare optică a imaginii, OIS (f / 1,8). Această cameră are o rezoluție mai mare decât cea aflată pe Galaxy A50 și Galaxy A51. Dar, asta nu înseamnă automat că fotografiile sunt mai bune chiar dacă și diafragma este foarte bună. OIS trebuie să asigure îmbunătățiri clare aici.

Există, de asemenea, o cameră ultra-wide de 12MP (diafragma f / 2,2), una de 5MP și una de adâncime de 5MP (ambele cu f / 2,4). Puteți face selfie-uri și apeluri video cu camera frontală de 32MP. În privința departamentului foto avem unele așteptări. La urma urmei, camerele de pe Galaxy A51 nu au fost în niciun caz rele. Suntem siguri că Galaxy A52 se va descurcă mai bine – în principal din cauza OIS.

Cu o capacitate a bateriei de 4.500mAh, A52 este clar peste ​​predecesorul său. Samsung promite – în combinație cu procesorul și ecranul AMOLED – o durată de viață a bateriei de două zile. Și acest lucru indiferent de utilizarea telefonului!

Ce actualizări va primi, ce este în cutie și altele la Galaxy A52

Samsung Galaxy A52 rulează standard pe Android 11 și interfața One UI 3.1. Puteți înlocui propriul flux de știri Samsung cu Google Discover. Mai mult, cu dispozitivul beneficiați de politica de actualizare recent consolidată a Samsung, cu trei actualizări majore de Android și actualizări de securitate timp de patru ani. În orice caz, modelul 5G pare să primească și patch-uri în fiecare lună – dar rămâne de văzut dacă acest lucru se aplică și modelului 4G.

Senzorul de amprentă este din nou sub afișaj. Samsung și-a optimizat chiar și scanerul din afișaj, acum este mult mai performant. Pentru cei cărora le place să asculte muzică prin căști cu cablu în 2021, Galaxy A52 este pregătit. Mufa pentru căști de 3,5 mm este prezentă – spre deosebire de dispozitivele mai scumpe din seria Galaxy S. Asta nu înseamnă că veți primi un set de căști cu Galaxy A52. Nu este inclus în cutie. Dispozitivul în sine are difuzoare stereo încorporate.

În cutie – și din nou spre deosebire de seria S21 – este și un încărcător. Un încărcător rapid de 15 wați, mai precis, cu care puteți încărca bateria destul de repede. A52 suportă încărcarea rapidă de până la 25W, dar trebuie să cumpărați un astfel de încărcător.

Câteva concluzii despre noul smartphone Samsung

Cu Galaxy A52 primim un dispozitiv cu multe funcții la un preț prietenos, pentru prima dată în clasa A. Un ecran AMOLED frumos de 90 / 120Hz, procesor Snapdragon, baterie destul de mare, politică extinsă de actualizare, multe camere, design reînnoit cu rating IP67 și scaner de deget pe afișaj, printre altele. Niciodată nu au existat atât de multe funcții specificații de ultimă generație într-un mid-range Galaxy.

În plus, modelul de bază – Galaxy A52 4G cu 128 GB de stocare – este puțin mai ieftin decât Galaxy A51 anul trecut. Vom reveni cu o recenzie mai cuprinzătoare a noului smartphone Samsung, pentru a vedea cum se comportă în viața de zi cu zi. Cu seria Galaxy S21, Samsung a realizat telefoane care sunt cu mult peste suma pieselor lor. Suntem curioși dacă acest lucru este valabil și cu Galaxy A52.

Linkurile de pe site vă duc direct furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.