Galaxy A52 5G și Xcover 5 vor primi actualizări lunare de securitate

569
Galaxy A52 5G
Sursa Foto: via Voice

Samsung va lansa în curând pe Galaxy A52 5G și Xcover 5. Apoi cele două modele, foarte probabil alături de Galaxy A72 5G, vor primi cele mai recente patch-uri de securitate în fiecare lună. Acest lucru reiese clar din lista actualizată privind actualizările de securitate ale companiei Samsung.

Deși majoritatea dispozitivelor din seria Galaxy A Samsung primesc cele mai recente actualizări de securitate în fiecare trimestru, există ocazional modele care ajung la programul lunar. Ultimul telefon Samsung din seria A cu care s-a întâmplat a fost Galaxy A50. Din motive necunoscute, nu s-a întâmplat același lucru cu Samsung Galaxy A51.

Galaxy A52 5G cu patch-uri lunare de securitate

Recent a devenit clar că Samsung folosește o ofensivă substanțială de nivel mediu cu Galaxy A52 5G. Dispozitivul va fi rezistent la apă și praf cu IP67 și va avea un ecran AMOLED cu o rată de reîmprospătare ridicată, de exemplu. Și acum este clar că Galaxy A52 va beneficia și de „politica de actualizare high-end” a Samsung.

Astfel Galaxy A52 5G mărește lista telefoanelor Samsung care sunt actualizate lunar. Acolo va fi nu numai în compania modelului Galaxy A50, dar și a tuturor modelelor de top, precum seria Galaxy S. Deocamdată nu avem nicio informație în privința modelului companion – Samsung Galaxy A72 5G. Conform GalaxyClub, probabil și acesta va beneficia de același tratament din partea companiei.

Seria Xcover se caracterizează prin rezistență ridicată la medii extrem de dure. Primul Galaxy Xcover (GT-S5690) a fost lansat de Samsung în august 2011. Galaxy Xcover 2 a fost lansat în 2013, urmat de Xcover 3 în 2015 și Galaxy Xcover 4 în 2017.

Faptul că, Samsung Galaxy Xcover 5, încă nelansat, este pe această listă, nu este surprinzător. La urma urmei, toate telefoanele Galaxy Xcover primesc lunar cele mai recente patch-uri, deci acest lucru era de așteptat oricum.

Samsung a anunțat recent că va furniza tuturor dispozitivelor recente actualizări de securitate timp de patru ani. Și, deși încă nu știm oficial acest lucru, se pare că Samsung va oferi upgrade-uri Android lui Galaxy A52 5G timp de trei ani. La urma urmei, acest lucru s-a aplicat și pentru Samsung Galaxy A51.

Galaxy Xcover 5 și A52 foarte aproape de lansare

Samsung Galaxy A52 nu a fost lansat oficial până în acest moment. Se așteaptă acest lucru în următoarele săptămâni. Nu este clar momentan dacă politica de actualizări lunare se va aplica și versiunii 4G a dispozitivului. În prezent, informațiile menționează doar în mod specific varianta 5G. Nu știm nimic despre actualizările viitorului Galaxy A72 4G.

Lansarea smartphone-ului Samsung Galaxy Xcover 5 este și ea foarte aproape. Recent au apărut o mulțime de informații despre dispozitivul robust și accesibil. Faptul că Samsung l-a pus deja pe listă nu face decât să confirme că apariția acestuia este foarte aproape.