Samsung Galaxy A52 5G primește patch-ul de securitate din aprilie 2021

468
Galaxy A52 5G primeste patch de securitate din aprilie 2021
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate din aprilie 2021 pe smartphone-urile sale la sfârșitul lunii trecute. Cu toate acestea, majoritatea smartphone-urilor Galaxy, inclusiv Galaxy A52, lansat recent, au primit cel mai recent patch de securitate la începutul acestei luni. Compania a început acum să lanseze patch-ul de securitate din aprilie 2021 pe Samsung Galaxy A52 5G.

Galaxy A52 5G (SM-A526B) a început să primească patch-ul de securitate din aprilie 2021 în Brazilia, Chile, și Columbia. Cea mai recentă actualizare software pentru smartphone are versiunea firmware A526BXXS1AUD1. În perioada următoare actualizarea de securitate va ajunge pe toate telefoanele A52 5G la nivel global.

Mai multe vulnerabilități rezolvate pe Galaxy A52 5G

Cel mai recent patch de securitate pentru Samsung Galaxy A52 5G include remedieri pentru 21 de expuneri și vulnerabilități. Sunt rezolvate diverse zone unde ar fi putut avea loc potențiale atacuri, supravegherea algoritmului de criptare și unele comportamente neașteptate din politicile de execuție specifice. Conform Universmartphone, actualizarea include, de asemenea, remedieri pentru 30 de vulnerabilități pe care Google le-a numit grave sau critice.

Dacă sunteți utilizator de A52 5G patch-ul de securitate trebuie să ajungă în perioada următoare și în România. Trebuie să primiți o notificare de sosire a actualizării dar și puteți verifica manual dacă aceasta a sosit. Mergeți la Setări » Actualizare software și atingeți Descărcare și instalare. Ne așteptăm ca cea mai recentă actualizare să ajungă la Galaxy A52 5G în Europa și România în următoarele câteva zile.

Neînțelegerea tehnologiei 5G a dat naștere la teorii ale conspirației care susțin că are un efect negativ asupra sănătății. Acum există consens științific este că tehnologia 5G nu este dăunătoare. Seria Galaxy S20 a fost prima din lume cu 5G.

Galaxy A52 și A52 5G au fost lansate luna trecută alături de Samsung Galaxy A72. Toate cele trei modele au la bord sistemul de operare Android 11 însoțit de interfața Samsung One UI 3.1. Samsung a promis să lanseze trei actualizări majore ale sistemului de operare Android și până la patru ani de patch-uri de securitate pe aceste smartphone-uri.