Galaxy A52, Galaxy A52 5G și Galaxy A72 lansate de Samsung

636
Galaxy A52 Galaxy A52 5G si Galaxy A72 lansate de Samsung
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a lansat astăzi pe Samsung Galaxy A52, Galaxy A52 5G și Galaxy A72, făcând ultimele inovații accesibile tuturor. Cea mai recentă serie Samsung Galaxy A vă permite să comunicați și să vă exprimați cu un set de camere foto de excepție. Noile smartphone-uri vă permit să vă scufundați într-o experiență de vizionare clară cu un afișaj cu rată mare de actualizare și caracteristici inovatoare, inclusiv rezistență la apă și o baterie de lungă durată.

Samsung Galaxy A52 experiență versatilă a camerelor. Înregistrați cu ușurință fotografii și videoclipuri vii și clare datorită a patru camere versatile, cu una principală de 64MP. Transformați instantaneu momentele preferate din videoclipuri 4K în imagini de înaltă rezoluție de 8MP cu 4K Video Snap. Scene Optimizer folosește AI pentru a realiza fotografii cu setări optime pentru 30 de categorii de imagini și fundaluri.

Stabil zi sau noapte – Indiferent dacă filmează cea mai recentă tendință de dans sau capturează un nou truc de skateboard, OIS (stabilizare optică a imaginii) asigură imagini și videoclipuri clare și stabile. Nu mai este nevoie să pierdeți un moment important din cauza iluminării reduse. Modul de noapte utilizează procesarea multi-cadru, rezultând o imagine strălucitoare și clară chiar și pe întuneric.

Captură de conținut distractiv – Adăugați stil și fler unic conținutului folosind AR Emoji și My Filter. În plus, acum puteți aplica obiective AR de la Snapchat cu Fun Mode atunci când extrageți conținut din aplicația de cameră nativă.

Trei noi modele Samsung cu specificații excelente

Samsung îmbunătățește experiențele și stilul cu un afișaj viu și un design sofisticat pentru a se potrivi cu viața ta. Totul mai luminos și mai neted cu un ecran Super AMOLED de la Samsung. Acum, cu rate de reîmprospătare de 120Hz pe Galaxy A52 5G și 90Hz pe Galaxy A52 și A72, experiența de derulare este excelentă. Urmăriți și să derulați postările de pe rețelele de socializare chiar și atunci când sunteți afară, datorită luminanței crescute de 800 de niți.

Experiență de vizionare confortabilă – ecranul este certificat „Îngrijirea ochilor – Eye Care”. Ajustează automat culorile pe baza modelelor de utilizare a smartphone-ului. Noua serie Galaxy A prezintă un design reîmprospătat și un modul minim al camerelor.

Noua serie Galaxy A vine cu elementele esențiale Galaxy pe care toți utilizatorii Galaxy merită să le aibă. Samsung Galaxy A52, Galaxy A52 5G și Galaxy A72 sunt rezistente la apă și praf cu certificarea IP67. Protejați lucrurile importante cu Samsung Knox încorporat. Sistemul de securitate de apărare Samsung protejează informațiile și datele personale în timp real.

Baterie cu capacitate mare care durează două zile. Galaxy A52 și A52 5G au o baterie  de 4.500mAh, iar Galaxy A72 una de 5.000mAh. Cu putere, viteze extrem de rapide și performanțe puternice, Galaxy A52 5G face conectivitatea 5G mai accesibilă.

Galaxy A52, A52 5G și A72 sunt echipate cu  difuzoare stereo și memorie externă de până la 1TB. Au difizoare stereo cu Dolby Atmos pentru un peisaj sonor bogat și plin de adâncime. Actualizări de software – Samsung oferă pentru cele trei modele actualizări de software pentru trei generații și actualizări regulate de securitate pentru cel puțin patru ani.

Noile modele Galaxy A vor fi disponibile în violet, albastru, negru și alb, conform Samsung Newsroom. Vom reveni cu mai multe detalii despre fiecare model în parte.