Samsung Galaxy A52s 5G primește actualizarea stabilă One UI 4.0

704
Samsung Galaxy A52s 5G primeste actualizarea stabila One UI 4.0
Sursa Foto: SamMobile.com

Actualizările companiei Samsung nu dau semne de încetinire, ba dimpotrivă. Acum actualizarea stabilă One UI 4.0 bazată pe Android 12 a ajuns la Samsung Galaxy A52s 5G. Acest excelent smartphone a fost lansat la vânzare în septembrie 2021 și este una dintre cele mai importante oferte 5G de gamă medie superioară ale companiei.

Săptămâna trecută gigantul tech sud-coreean a lansat actualizarea stabilă One UI 4.0 pentru Samsung Galaxy A52. Scriam atunci că este o chestie de zile până actualizarea va fi lansată și pentru Galaxy A52 5G și Samsung Galaxy A52s 5G. Acum Galaxy A52s a început să primească această actualizare, conform SamMobile. În acest fel noua actualizare va ajunge în scurt timp și în România. Cel mai probabil va urma și Galaxy A52 5G în zilele următoare.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Interfața One UI 4.0 disponibilă pe Samsung Galaxy A52s 5G

Utilizatorii de Galaxy A52s 5G din Coreea ar trebui să poată descărca și instala noua interfață One UI 4.0. Noua actualizare vine cu versiunea de firmware A528NKSS1BUL7. Pachetul de firmware este însoțit de patch-ul de securitate din decembrie 2021. Dar, desigur, marea veste aici este actualizarea Samsung One UI 4.0.

De obicei, durează câteva zile sau mai mult până când Samsung lansează o astfel de actualizare în afara țării de origine Coreea de Sud, odată ce debutează acolo. Deci, este rezonabil să presupunem că Galaxy A52s 5G va primi în curând noua interfață de utilizare One UI 4.0 la nivel global.

În privința capacităților de apărare Coreea de Sud ocupă locul nouă în lume în ianuarie 2022. SUA este pe primul loc urmată de Franța și Rusia. Germania și UK au ocupat următoarele locuri, urmate de China, Israel și Japonia.

Cu One UI 4.0 la bord, smartphone-ul Galaxy A52s 5G oferă o interfață de utilizator reîmprospătată, cu un design reproiectat pentru aplicațiile Samsung, noi opțiuni de temă de culoare și widget-uri reproiectate. Samsung Galaxy A52s 5G în sine este un telefon foarte bun cu un raport specificații preț incredibil. În acest fel actualizarea la noua interfață aduce și mai multă valoare acestuia. One UI 4.0 aduce utilizatorilor peste 60 de funcții noi, deci vine cu o mulțime de modificări (deși unele dintre ele sunt mici).

De obicei apariția unei noi actualizări este însoțită de o notificare. Dacă nu aveți răbdare puteți verifica manual disponibilitatea acesteia pentru dispozitivul dvs. Mergeți la Setări -> Actualizare software -> Instalare și descărcare. Ca de obicei vă recomandăm să efectuați descărcarea și instalarea prin Wi-Fi și să aveți bateria smartphone-ului încărcată cel puțin 50%.