Galaxy A52s primește actualizarea de securitate din octombrie

354
Galaxy A52s primeste actualizarea de securitate din octombrie
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate Android din octombrie 2021 pentru Galaxy A52s. Mid-rangerul oferă, fără îndoială, cel mai bun raport caracteristici / preț dintre telefoanele din portofoliul Samsung.

Galaxy A52s a început să primească actualizarea de securitate în mai multe țări din Europa, printre care și România. Actualizarea este disponibilă inclusiv în Elveția, Germania, Spania, Franța, Italia, Portugalia și Marea Britanie. Lansarea ar trebui să ajungă în curând la Galaxy A52s în toate regiunile. Noua versiune de firmware este A528BXXU1AUI8.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea de securitate din octombrie disponibilă pentru Galaxy A52s

Numărul versiunii de firmware pentru Samsung Galaxy A52s sugerează că telefonul primește mai mult decât patch-ul de securitate. Ar putea exista unele modificări și optimizări pentru îmbunătățirea performanței și stabilității acestui smartphone, conform AndroidHeadlines. Este posibil să primească și unele bunătăți, dar în acest moment nu știm ce. Nu avem momentan jurnalul de schimbări la îndemână pentru a confirma conținutul acestei actualizări.

Totuși, nu trebuie să sperați la noi caracteristici sau ceva ieșit din comun. Nu uitați că este un telefon nou și pentru prețul său este foarte bine dotat. Cu Android 12 și One UI 4.0 la doar câteva luni distanță, Samsung le va păstra pe toate pentru viitoarea actualizare.

Compania Google a fost fondată în 1998 de Larry Page și Sergey Brin. Logo-ul este numele „Google”, scris în patru culori: albastru pentru literele „G” și „g”, roșu pentru „o” și „e”, galben pentru a doua literă „o” și verde pentru „l”.

În ceea ce privește remedierea vulnerabilității, actualizarea de securitate din octombrie rezolvă peste 60 de probleme Google pentru sistemul de operare Android, dar și unele probleme pentru interfața Samsung. Gigantul tech a spus că cel puțin nouă dintre acestea sunt de severitate critică.

Aceste remedieri de confidențialitate și securitate au fost lansate pe zeci de dispozitive Galaxy în ultimele trei săptămâni. Samsung a început lansarea în ultima săptămână a lunii septembrie cu seria Galaxy S21. Dacă sunteți un utilizator Galaxy A52s în România puteți să primiți actualizarea din octombrie în orice moment.

Ca întotdeauna, veți primi o notificare prin OTA (over-the-air) când actualizarea este disponibilă pentru telefonul dvs. De asemenea, puteți verifica manual actualizarea navigând la Setări >> Actualizare software. Dacă actualizarea este acolo atingeți Descărcați și instalați.