Acasă Stiri Galaxy A52s primește actualizarea de securitate din octombrie

Galaxy A52s primește actualizarea de securitate din octombrie

Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate Android din octombrie 2021 pentru Galaxy A52s. Mid-rangerul oferă, fără îndoială, cel mai bun raport caracteristici / preț dintre telefoanele din portofoliul Samsung.

Galaxy A52s a început să primească actualizarea de securitate în mai multe țări din Europa, printre care și România. Actualizarea este disponibilă inclusiv în Elveția, Germania, Spania, Franța, Italia, Portugalia și Marea Britanie. Lansarea ar trebui să ajungă în curând la Galaxy A52s în toate regiunile. Noua versiune de firmware este A528BXXU1AUI8.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea de securitate din octombrie disponibilă pentru Galaxy A52s

Numărul versiunii de firmware pentru Samsung Galaxy A52s sugerează că telefonul primește mai mult decât patch-ul de securitate. Ar putea exista unele modificări și optimizări pentru îmbunătățirea performanței și stabilității acestui smartphone, conform AndroidHeadlines. Este posibil să primească și unele bunătăți, dar în acest moment nu știm ce. Nu avem momentan jurnalul de schimbări la îndemână pentru a confirma conținutul acestei actualizări.

Totuși, nu trebuie să sperați la noi caracteristici sau ceva ieșit din comun. Nu uitați că este un telefon nou și pentru prețul său este foarte bine dotat. Cu Android 12 și One UI 4.0 la doar câteva luni distanță, Samsung le va păstra pe toate pentru viitoarea actualizare.

Compania Google a fost fondată în 1998 de Larry Page și Sergey Brin. Logo-ul este numele „Google”, scris în patru culori: albastru pentru literele „G” și „g”, roșu pentru „o” și „e”, galben pentru a doua literă „o” și verde pentru „l”.

În ceea ce privește remedierea vulnerabilității, actualizarea de securitate din octombrie rezolvă peste 60 de probleme Google pentru sistemul de operare Android, dar și unele probleme pentru interfața Samsung. Gigantul tech a spus că cel puțin nouă dintre acestea sunt de severitate critică.

Aceste remedieri de confidențialitate și securitate au fost lansate pe zeci de dispozitive Galaxy în ultimele trei săptămâni. Samsung a început lansarea în ultima săptămână a lunii septembrie cu seria Galaxy S21. Dacă sunteți un utilizator Galaxy A52s în România puteți să primiți actualizarea din octombrie în orice moment.

Ca întotdeauna, veți primi o notificare prin OTA (over-the-air) când actualizarea este disponibilă pentru telefonul dvs. De asemenea, puteți verifica manual actualizarea navigând la Setări >> Actualizare software. Dacă actualizarea este acolo atingeți Descărcați și instalați.

Stiri

Noi fotografii cu seria Galaxy Tab S8 și minuscula crestătură a lui S8 Ultra

Despre seria Galaxy Tab S8 încep să apară tot mai multe informații. Seria este în întârziere față de data obișnuită de lansare...

Galaxy Z Fold 3 primește actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0

Tot mai multe smartphone-uri Samsung încep să primească actualizarea stabilă One UI 4.0 bazată pe Android 12. După ce seria Galaxy S21...

Samsung Galaxy Buds+ și Buds Pro primesc o nouă actualizare

Samsung excelează în lansarea de noi actualizări pentru smartphone-urile, tabletele, ceasurile inteligente și chiar căștile fără fir. Acum, compania sud-coreeană a lansat...

Samsung Galaxy A03 Core cu ecran de 6,5 inch și baterie de 5.000mAh lansat

Samsung a lansat ieri în India noul smartphone din seria A, Samsung Galaxy A03 Core. Galaxy A03 Core a fost anunțat de...

Actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0 lansată pentru Galaxy Z Flip 3

Au trecut doar câteva săptămâni de când a început testarea beta Samsung One UI 4.0 pe Galaxy Z Flip 3. Compania a...

Samsung Galaxy S21 FE are pagină oficială de asistență

Smartphone-ul Samsung cu mai multe amânări de lansare – Samsung Galaxy S21 FE este așteptat să devină oficial luna viitoare în timpul...

Baterii Samsung SDI pentru taxiurile electrice pe apă din San Francisco

Samsung SDI este filiala Samsung Electronics care se ocupă de baterii electrice. Compania produce baterii pentru smartphone-uri, tablete, autovehicule electrice sau baterii...