Galaxy A53 primește actualizarea de securitate din august 2023

225
Galaxy A53 primeste actualizarea de securitate din august 2023
Sursa foto: sammyfans.com

Samsung a lansat o nouă actualizare pentru un alt smartphone din seria Galaxy A, excelentul Galaxy A53. Noua actualizare aduce patch-ul de securitate din august 2023. În momentul scrierii acestui articol actualizarea este disponibilă pentru Samsung Galaxy A53 neblocat în rețelele mobile din SUA. În stilul characteristic, Samsung va extinde această actualizare pentru toatel modelele în mai multe țări în curând.

Actualizarea de securitate din august 2023 pentru Samsung Galaxy A53 poate fi identificată prin versiunea de firmware A536USQS7CWGA. Conform detaliilor oficiale Samsung, cel mai recent patch de securitate Android remediază peste 80 de defecte găsite în telefoanele și tabletele Galaxy. Aceste probleme sunt legate în principal de Galaxy Store, aplicația Samsung Members și browserul de internet. După instalarea celei mai recente actualizări, veți obține cu siguranță o experiență mai bună și fără erori.

Actualizarea din august lansată pentru Samsung Galaxy A53

Cu toate acestea, nu a venit nicio modificare mare sau nouă cu această actualizare, potrivit Sammyfans. Actualizarea nu face decât să îmbunătățească securitatea sistemului, ceea ce va crește opțiunea de siguranță și confidențialitate pentru utilizatori. Așa că acum vor primi o experiență mai sigură.

Samsung Galaxy A53 5G a fost lansat la începutul anului trecut cu Android 12 și interfața One UI 4.0 la bord. Telefonul a primit actualizarea Android 13 și One UI 5.0 și apoi One UI 5.1. Va primi încă trei actualizări ale sistemului de operare Android în viitor. Este de așteptat să primească actualizarea la Android 14 și interfața One UI 6 în cursul acestui an. Telefonul va primi și cinci ani de actualizări de securitate.

Memoria RAM (Random Access Memory). Este memoria principală a unui computer, smartphone. Memoria RAM este volatilă. Aceasta înseamnă că datele sunt păstrate atâta timp cât telefonul este pornit, dar se pierd când este oprit.

Galaxy A53 are un ecran cu diagonala de 6,5 inch (16,52 cm). Procesorul Exynos 1280 este la bord însoțit de 4 / 6 / 8 GB de memorie RAM și 128 / 256 GB capacitate de stocare. Smartphone-ul are o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 25 W.

Pentru facilități de securitate mai bune și mai multe care îmbunătățesc experiența, vă recomandăm să instalați actualizare imediat ce ajunge pe telefonul Galaxy A53. Veți primi o notificare în acest sens. Puteți descărca actualizarea de securitate din august 2023 mergând la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Dacă nu există nicio actualizare disponibilă, mai așteptați câteva zile, este pe drum.