Samsung Galaxy A53 și Galaxy Z Flip 3 primesc actualizarea din octombrie

192
Actualizarea din octombrie
Sursa foto: galaxyclub.nl

Recent am aflat că Samsung Galaxy A53 va primi actualizarea la Android 13 în 2022 dacă totul va merge bine. Ar fi prima dată când un dispozitiv din seria Galaxy A primește noua versiune a sistemului de operare Android atât de repede. Cu toate acestea, mai sunt o lună sau două până la aceasta. Și în acest timp, securitatea dispozitivului este, desigur, actualizată. Acum Samsung Galaxy A53 și Galaxy Z Flip 3 primesc actualizarea din octombrie.

Actualizare are 237MB pentru Samsung Galaxy A53. Versiunea de firmware A536BXXS4AVJ1 nu aduce inovații funcționale – cu puțin timp înainte de upgrade-ul major. Doar securitatea este modificată, prin instalarea patch-ului din octombrie, potrivit GalaxyClub. La rândul său, include îmbunătățiri pentru Knox, Windows Edge, GIF maker și conexiunea NFC. Și driverul mouse-ului este, de asemenea, mai sigur după instalare – pentru oricine folosește un mouse pe Galaxy A53, desigur.

Și Galaxy Z Flip 3 este unul dintre telefoanele care vor primi Android 13 și One UI 5.0 în acest an. Cu toate acestea, probabil că acest lucru se va întâmpla numai după seria Galaxy S22 și Galaxy Z Flip 4. În acest fel contăm pe această actualizare de software cândva în decembrie.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea din octombrie disponibilă pentru Galaxy A53 și Galaxy Z Flip 3

În plus, actualizarea din octombrie 2022 este disponibilă și pentru Samsung Galaxy Z Flip 3. Cu o descărcare de aproximativ 287 MB obțineți versiunea de firmware F711BXXS4CVIG. Instalează doar patch-ul din octombrie, fără alte caracteristici noi sau modificate.

Actualizarea este acum disponibilă pe toate telefoanele Galaxy Z Flip 3 libere de rețea din Europa. Utilizatorii cu telefoane blocate în rețelele companiilor de telefonie mobile trebuie să mai aibă răbdare, dar vor primi și ei actualizarea în scurt timp.

Europa este al doilea cel mai mic continent din lume după Antarctica. Europa găzduiește cea mai mare biserică din lume, Bazilica Sf. Petru. din Vatican. Are 222 metri lungime, 152 metri lățime, 137 metri înălțime. Poate primi 60.000 de oameni.

Actualizarea din octombrie este disponibilă pe toate dispozitivele Galaxy A53 neblocate în rețea din mai multe țări din Europa. Dacă aveți un smartphone blocat în rețea, veți primi aceeași actualizare – dar la un moment diferit.

Ca întotdeauna următoarele se aplică dispozitivelor de mai sus: veți primi o notificare de îndată ce puteți instala actualizarea pe telefon. Dar, puteți verifica și manual disponibilitatea, prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.