Galaxy A54 primește actualizarea de securitate din august 2023

432
Galaxy A54
Sursa Foto: via samlover.com

Samsung lansează noua actualizare de securitate din august 2023 pentru încă un dispozitiv din seria A, Galaxy A54 5G. Cea mai recentă actualizare este acum disponibilă în unele țări din America Latină, inclusiv Brazilia, Guatemala, Mexic și Panama și este de așteptat să fie disponibilă în mai multe țări în câteva zile.

Actualizarea aduce cel mai recent patch de securitate din august 2023, care vine cu noua versiune de firmware A546EXXS4AWG4. În afară de aceasta, pe Samsung Galaxy A54 nu veți vedea în mod vizibil nicio modificare nouă în dispozitiv, potrivit SamLover. Dar fiind o actualizare de securitate, va rezolva mai multe probleme de securitate găsite în dispozitiv.

Galaxy A54 va primi actualizări de securitate până în 2028

Conform informațiilor, cel mai recent patch aduce peste 80 de remedieri de vulnerabilități de securitate. Acestea îmbunătățesc mecanismul de securitate a sistemului, așa că dacă instalați cea mai recentă actualizare, veți obține o protecție suplimentară împotriva amenințărilor care sunt folosite pentru a vă copia informațiile personale.

Samsung a lansat pe Galaxy A54 în martie acest an. Smartphone-ul este cel mai premium dispozitiv din seria Galaxy A din acest an. Are mai multe specificații apropiate de modelul Samsung Galaxy S23. Telefonul a fost lansat cu sistemul de operare Android 13, cu promisiunea că va primi patru actualizări de Android și cinci ani actualizări de securitate. Deci va fi un telefon sigur în privința securității până în 2028.

Numele Guatemala înseamnă „țara copacilor” în limba maya-toltecă. În Guatemala spaniola este limba oficială și este vorbită de 90% din populație. Cu toate acestea, 21 de alte dialecte și limbi amerindiene non-mayase sunt vorbite în Guatemala.

Dacă dețineți un Samsung Galaxy A54 și locuiți în Brazilia, Guatemala, Mexic și Panama, puteți verifica acum noua actualizare a software-ului accesând Setări, apoi navigând la Actualizare software și, în final, atingând Descărcare și instalare. În scurt timp, sperăm caă actualizarea va ajunge în Europa și în România.