Samsung Galaxy A54 va fi anunțat pe 18 ianuarie

241
Samsung Galaxy A54
Sursa foto: via sammobile.com

Ieri am scris că Galaxy A24 va fi lansat în India pe 18 ianuarie, posibil alături de Samsung Galaxy A54. Galaxy A14 G, lansat de câteva zile, va fi și el prezentat în India tot în aceeași zi. Deși Samsung nu a menționat în mod explicit Galaxy A54 în sine, se pare că acesta este cel menționat pe site-ul Samsung India.

Samsung spune că intenționează să anunțe noi dispozitive din seria Galaxy A în timpul evenimentului din 18 ianuarie din India. Având în vedere zvonurile și informațiile apărute până acum, chiar dacă nu a fost pomenit numele, toate datele despre specificații și caracteristici converg spre Samsung Galaxy A54.

Samsung Galaxy A54 – lansare iminentă

De fapt, Galaxy A54 a apărut deja pe site-ul Indian Bureau of Standards – Biroul de standarde din India (BIS). Apariția pe site-ul BIS arată că acel telefon va fi lansat în perioada următoare în India. În acest fel informația despre o lansare a lui Samsung Galaxy A54 în 18 ianuarie este plauzibilă.

Potrivit Pocket-lint, în ceea ce privește specificațiile, se așteaptă ca Galaxy A54 să vină cu un ecran FHD+ de 6,6 inch (16,76 centimetri) și o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Diagonala ecranului este puțin mai mare decât la precedentele modele Galaxy A52 și Galaxy A53 care au un ecran de 6,5 inch (16,51 cm). Ne așteptăm ca procesorul Samsung Exynos 1380 să fie la bord, alături de 6 / 8GB de memorie RAM și 128 / 256GB stocare.

Pocket-lint este cel mai mare site web independent de gadgeturi din UK. A fost fondat în 2003 și are sediul în Ascot, Berkshire. Publică știri, recenzii și opinii despre telefoane, laptopuri, jocuri, televizoare, electrocasnice, camere, etc.

Trecând la departamentul foto, Samsung Galaxy A54 va avea trei camere la spate. Cameră principală de 50 megapixeli va fi însoțită de una ultra-wide de 12MP și una macro de 5MP. Pentru selfie și apeluri video telefonul va avea frontal o cameră de 32MP. Site-ul web dezvăluie, de asemenea, cele trei culori care vor fi disponibile: Awesome Black, Awesome Burgundy și Awesome Green.

Deși pe se site-ul său oficial Samsung India compania Samsung a confirmat evenimentul de lansare nu a specificat în mod concret pe Galaxy A54. Dar toate detaliile despre noul telefon se potrivesc cu ceea ce se știe despre acest telefon din zvonurile anterioare. Nu aflăm de acolo prețul, dar probabil va fi la nivelul modelului anterior Galaxy A53.