Samsung Galaxy A54 certificat de BIS India, lansarea este mai aproape

300
Samsung Galaxy A54 certificat de BIS India
Sursa foto: via mysmartprice.com

Samsung a prezentat zilele trecute primul său smartphone din 2023, Samsung Galaxy A14. În acest fel ne așteptăm ca alte modele din seria mid-range Galaxy A să apară în curând. Unul dintre acestea este Samsung Galaxy A54. Acesta a fost recent depistat pe Geekbench și ieri a apărut pe site-ul de certificare BIS India.

Listarea Samsung Galaxy A54 5G BIS este un indicator al lansării acestui telefon în India. Listarea pe Indian Bureau of Standards – Biroul de standarde din India (BIS) confirmă și numărul de model al acestui telefon. Recent un alt telefon care va fi lansat în acest an, Galaxy M54 5G, a fost listat pe site-ul BIS.

Samsung Galaxy A54 cu ecran de 6,4 inch

În ultimul timp au apărut mai multe informații despre Samsung Galaxy A54 (numărul de model SM-A546E/DS). Conform informațiilor anterioare, Galaxy A54 5G va avea un ecran AMOLED Full HD+ cu diagonala de 6,4 inch (16,26 centimetri). Ecranul va avea o rată de actualizare de 120Hz. Pentru securitate, va veni cu un scaner optic de amprentă în afișaj, precum și cu deblocare facială AI.

Galaxy A54 5G va avea procesorul Exynos 1380. Acesta va fi însoțit de 6/8GB de memorie RAM și are îmbuteliat o stocare de 128 și 256GB. Vă reamintim că nimic nu este confirmat oficial de Samsung în privința acestui telefon. Doar numele și numărul de model sunt oficiale, au apărut pe Geekbench și pe site-ul BIS India. Vedeți pe I❤️Samsung cum să aflați numărul de model al unui telefon Samsung!

Băutura națională a Indiei este ceaiul, prima mențiune despre ceai datează din 750 î.Hr. India este al doilea producător mondial de ceai, după China. Jocul de șah, algebra, trigonometria și calcul integral și diferențial își au originea în India.

Telefonul va avea trei camere pe spate cu o cameră principală de 50MP + 12MP ultra-wide + 5MP macro. Pentru selfie-uri, Samsung Galaxy A54 5G va avea o cameră frontală de 32MP. Smartphone-ul va împacheta o baterie de 5000 mAh cu încărcare rapidă de 25W. Probabil, la fel ca Samsung Galaxy A53, va avea certificare IP67. Sigur va porni cu Android 13 și One UI 5.0 din cutie. Este posibil ca Galaxy A54 să fie șeful seriei Galaxy a, sunt informații că Samsung va renunța la seria Galaxy A7x.

Telefonul va avea dimensiunile 158,3 x 76,7 x 8,2 mm și va fi disponibil în culorile Lime Green, Purple, Black și White. Informații despre data lansării și preț nu sunt cunoscute momentan.