Galaxy A54 mai bun ca Apple iPhone SE (2022) în testele DxOMark

467
Galaxy A54 mai bun ca Apple iPhone SE
Sursa foto: via mirror.co.uk

Lansat recent alături de Galaxy A34, Samsung Galaxy A54 încă este întors pe toate părțile de testeri și primii utilizatori. Acum am aflat că Apple iPhone Se (2022) a fost învins de noul telefon mid-range Galaxy A în testele efectuate de DxOMark privind camera foto, bateria și afișajul.

iPhone SE (2022) a fost lansat de Apple anul trecut, se vinde foarte bine și este extrem de popular. Bătălia smartphone-urilor de buget a fost câștigată de Samsung. Noul său Galaxy A54 ieșind învingător în testele camerei în fața lui Apple iPhone SE. Ambele modele au fost testate de experții de la DxOMark, potrivit site-ului britanic Mirror. În aceste teste, camera principală a telefonului Samsung a depășit foarte popularul iPhone SE (2022) al companiei Apple. În timp ce cel mai ieftin iPhone din gama Apple a primit un scor de cameră DxOMark de 100, A54 de la Samsung a reușit să treacă peste acesta cu un total de 107.

DxOMark a lăudat pe A54 pentru o expunere bună și o gamă dinamică largă în lumină puternică și în interior. Mai mult, specialiștii de la site-ul francez au constatat că acest dispozitiv are focalizare automată precisă și repetabilă în majoritatea condițiilor. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy A53 5G vs Apple iPhone SE (2022)!

Galaxy A54 mai bun ca baterie și calitatea afișajului

Samsung a promis că noua cameră principală a lui A54 va produce fotografii mai bune în toate condițiile. Are tehnologia Light Boosting și un mod de noapte care le permite utilizatorilor să facă fotografii luminoase și clare pe timp de noapte. Există la bordul camerei și tehnologia inteligentă AI Pixel. Aceasta mărește dimensiunea pixelilor camerei pentru a înregistra mai multe detalii.

Apple iPhone SE face parte din a 15-a generație de iPhone-uri, alături de modelele din seria Apple iPhone 13 (2022). Primul Apple iPhone SE a fost lansat în 2016, iar doua generație a fost lansată în 2020.

Apple iPhone SE (2022), puțin mai vechi, include doar o singură cameră wide de 12MP la spate. În acest fel nu credem că rezultatul acestor teste este o surpriză și că Galaxy A54 a fost învingător. Și nu doar camera lui A54 a eclipsat iPhone SE. Telefonul Galaxy a câștigat și la compararea sunetului, a afișajului și a duratei de viață a bateriei.

Samsung Galaxy A54 are un ecran cu diagonala de 6,4 inch (16,26 cm) și o baterie de 5.000 mAh. Mai mult, spațiul de stocare poate fi mărit la 1TB cu un card Micro-SD. Apple iPhone SE nu a avut o reîmprospătare de aproape un an, așa că acest lucru ar putea avea de-a face cu victoria Samsung în atâtea categorii.

Sunt zvonuri în ultimul timp că Apple ar putea lansa un nou iPhone SE în următoarele luni. Apple este renumit pentru secretul păstrat asupra viitoarelor sale dispozitive, astfel nu este clar ce caracteristici suplimentare vor fi incluse. Sunt șoapte pe la colțuri că viitorul iPhone SE va avea un ecran mai mare, rame mai mici și camere îmbunătățite. Dacă aceste zvonuri devin realitate, atunci acest iPhone ar putea învinge rivalul său de la Samsung.