Primele randări cu Galaxy A54, vedem un design gen seria Galaxy S

167
Samsung Galaxy A54
Sursa foto: via sammobile.com

În ultimii anii, începând de la Galaxy A5 (2017), seria Samsung Galaxy A5x este foarte apreciată de utilizatori. În acest fel o continuare a acestei serii în fiecare an este așteptată cu mare interes. Au mai fost zvonuri până acum că anul viitor, probabil mai repede decât era normal, Samsung Galaxy A54 va fi lansat cu noi îmbunătățiri.

Câteva informații au apărut ici și colo, despre viitorul star mid-range Samsung, dar randările cu Galaxy A54 bazate pe presupuse dimensiuni oficiale au apărut acum online. Fără alte prelungiri, iată o privire devreme asupra cum ar putea arăta Galaxy A54. Aceste randări au fost publicate inițial de 91Mobiles și au ajuns la noi prin intermediul colegilor noștri de la SamMobile.

Galaxy A54 cu un design în stilul seriei Galaxy S22

Judecând după aceste randări, Samsung va adopta limbajul de design al camerei din seria Galaxy S23 în mai multe linii pentru 2023, inclusiv seria Galaxy A. Samsung Galaxy A54, așa cum vedem în aceste randări, are trei decupaje separate pentru fiecare cameră, mai degrabă decât o denivelare mare pentru modulul foto spate.

Randările confirmă, de asemenea, aparent o predicție timpurie că Samsung ar putea elimina o cameră din spate la Galaxy A54. Este vorba despre camera de adâncime. A54 va avea un shooter principal 50MP, o cameră ultra-largă și una pentru fotografii macro. Alte detalii de design aparent confirmate de aceste fotografii includ un panou din spate complet plat și un cadru ușor rotunjit care înconjoară dispozitivul. Este oarecum similar cu ceea ce vedem pe Galaxy S22 sau Galaxy S22+. Ecranul arată, de asemenea, plat și are un decupaj pentru camera selfie Infinity-O, cum am văzut pe Galaxy A53 sau Galaxy A52.

Infinity-O este numele Samsung pentru afișajul hole-punch găsit pe multe dintre telefoanele emblematice și mid-range. Ideea a fost de a crea un ecran aproape fără rame și fără nimic pe afișaj. A debutat pe seria Galaxy S8 în 2017.

Galaxy A54 s-ar putea lăuda cu o baterie mai mare decât Galaxy A53, mergem momentan pe una de 5.000 mAh. Majoritatea celorlalte specificații rămân necunoscute. Am aflat și dimensiunile viitorului telefon. Dispozitivul are aproximativ 158 de milimetri lungime, 77 mm lățime și 8,2 mm grosime. Samsung Galaxy A53 are dimensiunile 159,6 x 74,8 x 8,1 mm. Nu sunt mari diferențe. Cu toate acestea, multe alte detalii nu sunt confirmate pentru Samsung Galaxy A54.