Galaxy A55 și Galaxy A35 disponibile acum și în România

112
Galaxy A55 si Galaxy A35
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat cele mai noi smartphone-uri Galaxy A55 și Galaxy A35 săptămâna trecută. Acum ambele modele sunt disponibile și în România. Cele două telefoane au multe specificații în comun, cum ar fi ecranul, același sistem de operare și interfață, au aceeași baterie, senzori, conectivitate și certificare IP.

În același timp, între Samsung Galaxy A55 și Samsung Galaxy A35 sunt diferențe la procesor, camerele foto, dimensiuni și greutate, dar și la memoria RAM. Galaxy A55 și Galaxy A35 reprezintă două opțiuni excelente pentru utilizatorii care caută un smartphone elegant, versatil, performant și nu foarte scump.

Galaxy A55 și Galaxy A35 sunt concepute să ofere performanțe remarcabile și o experiență de utilizare fluidă. Ecranele Super AMOLED, cu diagonala de 6,6 inch (16,76 centimetri) oferă imagini clare și vii, perfecte pentru vizualizarea conținutului multimedia. Ambele telefoanele pot filma și în HDR.

De asemenea, ambele sunt echipate cu procesoare puternice, asigurând o funcționare rapidă și fără întreruperi în aplicații și jocuri. Samsung Galaxy A55 are un procesor Smasung Exynos 1480, iar Galaxy A35 un procesor Exynos 1380. În plus, pentru cei care vor mai multă memorie RAM, Galaxy A55 are și o variantă cu 12GB de RAM.

Memoria cu acces aleatoriu (RAM) este locul unde se stochează temporar sistemul de operare (OS), programele software și orice alte date în uz curent, astfel încât acestea să fie rapid disponibile pentru procesorul dispozitivului.

În plus, pentru ambele modele Samsung a pus securitatea în prim plan. Samsung Knox Vault, cea mai inovatoare caracteristică de securitate Samsung este la bord. Este soluție de securitate care oferă o protecție completă împotriva atacurilor de hardware și software. Astfel sunt protejate informațiile critice, prevenite vulnerabilitățile, asigurând un nivel ridicat de securitate și confidențialitate pentru utilizatori.

Galaxy A55 și Galaxy A35 vor primi patru actualizări majore de Android și cinci ani de actualizări de securitate. De asemenea, ambele modele sunt certificate IP67, fiind protejate contra prafului, rezistând și 30 de minute la o adâncime de un metru de apă. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy A54 și Galaxy A55!

La achiziționarea oricărui model dintre cele două clienții primesc cadou trackerul de fitness Samsung Galaxy Fit 3. În același timp, clienții pot beneficia de o reducere de 50% pentru orice tip de asigurare Samsung Care+. Această ofertă specială este disponibilă în perioada 20 martie – 20 aprilie 2024, în limita stocului disponibil.