Galaxy A60 este posibil să ajungă în aprilie cu ecran Infinity-O

1010

Am scris recent că seria Galaxy A de la Samsung va avea nouă smartphone-uri. Au apărut în ultimul timp informații despre mai multe modele din această serie. Acum, prin intermediul PhoneArena și 91Mobiles au apărut informații despre Samsung Galaxy A60. Acest smartphone,Galaxy A60 ar putea fi dotat cu un ecran Infinity-O, cu un orificiu în ecran pentru camera foto.

Despre Galaxy A60 se vorbește că ar avea un statut de Galaxy A8s Lite. Dacă până acum am avut detalii despre Galaxy A40, A50, A70 și Galaxy A90, acum sunt informații și unele detalii despre Galaxy A60 care este posibil să fie lansat în aprilie. Deoarece telefonul este considerat a fi o varianta „Lite” a lui Galaxy A8s, ar putea să apară cu afișaj Infinity-O. După nume ar trebui să dispună de specificații între Galaxy A50 și Galaxy A70.

Galaxy A60 va avea un design asemănător cu Galaxy A7 (2018)

Cu toate acestea, așteptăm la un Galaxy A60 cu procesorul Samsung Exynos 9610, aflat în mai multe smartphone-uri populare de la Samsung. Descris ca Galaxy A8s Lite, aceasta indică faptul că este posibil să vină cu specificații mai bune decât vecinii săi de gamă. După cum a scris Ice Universe, noua serie Galaxy A este dezvoltată de echipa de design chineză a companiei Samsung. Prin urmare, ar putea să vină cu același design ca Samsung Galaxy A7 (2018).

Vă reamintim că Galaxy A8s a fost lansat recent, în decembrie 2018. Are un afișaj full-HD de 6,4 inch cu o gaură în ecran pentru camera selfie în colțul din stânga sus. Procesorul Snapdragon 710 de la Qualcomm este pe A8s cu 6 GB sau 8 GB de RAM și memorie internă de 128 GB. Departamentul foto dispune de triple-camera la spate de 24 + 5 + 10 MP și o cameră pentru autoportrete de 24 MP în față.

GLONASS– (GLObalnaia NAvigaționnaia Sputnikovaya Sistema) este un sistem de navigație militar prin satelit, început de fosta Uniune Sovietică și continuat în prezent de Rusia. Este un sistem foarte precis, localizează un smartphone cu o precizie de 2 metri. De GLONASS beneficiază: iPhone, Samsung, Sony, LG, Sony Ericsson, ZTE, Huawei, HTC, LG, Motorola, Nokia etc.

Specificațiile și alte informații apărute nu au fost confirmate de Samsung

Printre opțiunile de conectare la Galaxy A8s se numără 4G LTE, sloturi dual-SIM, Wi-Fi, Bluetooth și GPS cu GLONASS. Telefonul este echipat cu un buton dedicat pentru asistentul Bixby AI, rulează Android 9 Pie din cutie și are o baterie de 3.400 mAh. Dacă aceste specificații se vor regăsi pe Galaxy A60 va fi un smartphone excelent.

Trebuie să recunoaștem că toate specificațiile, informațiile și fotografiile apărute până acum nu au fost confirmate de Samsung. Puțin această gamă este acoperită de mister. Este posibil ca gigantul tech să aducă și unele surprize în Gama Galaxy A. Fiind poziționată imediat sub Galaxy S, această gamă a beneficiat întotdeauna de specificații foarte bune, foarte apropiate de gama Galaxy S.