Acasă Stiri Galaxy A70s și Galaxy A90 5G actualizate cu Android 11 (One UI...

Galaxy A70s și Galaxy A90 5G actualizate cu Android 11 (One UI 3.1)

Samsung a lansat actualizarea stabilă cu Android 11 cu One UI 3.x pe mai multe dispozitivele eligibile începând din decembrie. Deoarece lansarea s-a finalizat acum pentru dispozitivele mai noi, compania a început să distribuie cea mai recentă actualizare Android pe telefoanele și tabletele mai vechi. Prin urmare, Galaxy A70s și Galaxy A90 5G, printre altele, primesc acum actualizarea Android 11 și One UI 3.1.

Atât Samsung Galaxy A70s, cât și Samsung Galaxy A90 5G au fost lansate în 2019 cu Android 9.0 Pie (One UI 1.x) din cutie. Smartphone-urile au fost ulterior actualizate la sistemul de operare Android 10 și la interfața One UI 2.5 anul trecut.

Galaxy A70s și A90 5G primesc Android 11 și One UI 3.1

Acum, Samsung a început să lanseze Android 11 pe aceste telefoane. De asemenea, în loc de One UI 3.0, acestea sunt actualizate direct la One UI 3.1. Pentru Samsung Galaxy A70s actualizarea a fost deja lansată în India și are versiunea de firmware A707FDDU3CUC6. Noul software cântărește peste 2GB și aduce patch-ul de securitate din martie 2021, conform GizmoChina.

Pe de altă parte, Samsung Galaxy A90 5G primește actualizarea Android 11 și One UI 3.1 cu versiunea de firmware A908NKOU3DUC3. Și această actualizare vine, de asemenea, cu patch-ul de securitate martie 2021. Pentru A90 5G actualizarea a fost lansat în Coreea de Sud și unele țări din Asia.

Asia este cel mai întins și cel mai populat continent de pe Pământ. Suprafața sa constituie 8,7 % din suprafața totală a Terrei și 29,8 % din uscatul acesteia. Cei 4,67 miliarde de oameni (martie 2021) reprezintă aproximativ 60% din populația lumii.

De asemenea, Samsung Galaxy Tab S6 Lite primește acum actualizarea majoră la Android 11 și One UI 3.1. Același lucru este valabil și pentru Samsung Galaxy A71, primește Android 11 și One UI 3.1.

Multe noutăți cu Android 11 și One UI 3.1

Actualizarea Android 11 și One UI 3.1 aduce o mulțime de noi caracteristici și îmbunătățiri smartphone-urilor Samsung. Cu această actualizare, Galaxy A70s câștigă un nou design UI, suport pentru bule de chat, un widget dedicat de redare media în panoul de setări rapide, o secțiune de conversații în zona de notificări și multe altele.

Mai mult, Samsung Free înlocuiește Samsung Daily ca platformă încorporată de descoperire a conținutului pe ecranul principal din stânga. Puteți adăuga fundaluri video pentru ecranul de apel și puteți elimina datele de localizare GPS din imagini înainte de partajare. Tastatura Samsung primește și mai multe funcții. Nu în ultimul rând, One UI 3.1 aduce îmbunătățiri aplicațiilor stoc, inclusiv Galerie, Cameră foto, Browser Samsung, Calendar și altele.

Ne așteptăm ca Samsung să extindă disponibilitatea acestei actualizări la mai multe regiuni în zilele următoare, inclusiv în Europa.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...