Samsung Galaxy A70s certificat Wi-Fi Alliance, lansare iminentă

1065
Sursa Foto: via MySmartPrice.com

Samsung a prezentat recent pe Galaxy A30s și A50s ca versiuni ușor modificate ale telefoanelor originale A30 și A50. Acum, compania sud-coreeană pregătește lansarea lui Samsung Galaxy A70s. Dispozitivul menționat a apărut pe site-ul Wi-Fi Alliance ieri, la doar câteva zile după ce a fost în vizită la Geekbench.

Numărul de model SM-A707F certificat de Wi-Fi Alliance este identic cu cel care a apărut pe Geekbench. Vizita lui Samsung Galaxy A70s la site-ul etalon de referință Geekbench a dezvăluit că acesta are un procesor de gamă mijlocie Qualcomm Snapdragon SM6150. De obicei, acest lucru înseamnă că este un procesor Snapdragon 675.

Samsung Galaxy A70s posibil cu unele îmbunătățiri față de Galaxy A70

Conform acestei apariții pe Geekbench, procesorul originalului Samsung Galaxy A70 merge mai departe. Acest lucru este sugerat și de scorurile obținute la testele la care a fost supus telefonul. Este posibil să existe mai multe modele, dar cel găsit pe Geekbench are 6 GB RAM și rulează Android 9.0 Pie.

Luând în considerare lansarea precedentă a lui Samsung Galaxy A50s, apropiat lui Galaxy A70s, ne așteptăm ca A70s să fie un upgrade iterativ minor în cel mai bun caz sau chiar un downgrade în anumite aspecte. Samsung Galaxy A30s, de exemplu, are un ecran cu rezoluție mai mică decât originalul Samsung Galaxy A30.

Geekbench este o marcă a Primate Labs Toronto, Ontario, Canada. Geekbench este un procesor etalon de referință, care separă performanța single-core de multi-core, măsoară volumul de lucru și simulează scenarii reale. Aproape toate marile companii producătoare de telefoane testează procesoarele aici.

Pe de altă parte, Galaxy A50s are o serie de îmbunătățiri, cum ar fi camera principală. Samsung ar putea lansa pe Galaxy A70s în orice moment de acum încolo fără prea mare tam-tam. La fel a fost și cazul celorlalte smartphone-uri Samsung purtătoare ale literei „s”.

Am scris anterior pe iLoveSamsung că Samsung Galaxy A70s poate veni în aceleași variante de culoare ca Galaxy A70. Adică în negru, alb și lavandă. De asemenea, ar putea fi primul telefon cu o cameră principală de de 64 MP lansat de Samsung, deși acest lucru nu este confirmat, sunt doar zvonuri.

Samsung se pregătește, pentru actualizările majore la seria Galaxy A 2020. Conform informațiilor și un Galaxy A91 este pe conductă pentru perioada următoare. Receptorul este de așteptat să fie primul smartphone cu camera o cameră de 108 MP și încărcare rapidă de 45W.