Galaxy A70s ar putea fi primul telefon Samsung cu o cameră de 64 MP

1059

Conform unei informații din surse apropiate Samsung, compania sud-coreeană intenționează să lanseze un Galaxy A70s cu o cameră de 64 MP. Samsung a lansat senzorul de imagine ISOCELL Bright GW1 de 64 MP acum două săptămâni. Este cel mai performant senzor din industrie pentru camerele foto mobile. Acesta va intra în producție de masă în a doua jumătate a anului 2019. Tot atunci ne putem aștepta ca un smartphone Samsung să vină cu acest nou senzor. Se pare că acesta va fi Galaxy A70s.

Mulți dintre noi țineam degetele încrucișate cu gândul și speranța că Galaxy Note 10 va avea o cameră de 64 MP. Se pare că Samsung a gândit altfel și ar putea introduce senzorul cu un telefon complet diferit. Senzorul de imagine este un semiconductor care joacă rolul unui film pentru o cameră foto clasică și convertește lumina, imaginile și clipurile video care vin prin lentile, în semnal digital electric. Conform SamMobile care citează surse ETNews, modelul Galaxy A70s va fi primul telefon Samsung cu o cameră de 64 megapixeli.

Galaxy A70s așteaptat să sosească în a doua jumătate a anului 2019

Conform surselor menționate mai sus, modelul Samsung Galaxy A70s va fi lansat în a doua jumătate a acestui an. Nu este clar momentan dacă acest telefon va sosi înainte sau după Galaxy Note 10. Conform informației Note 10 nu va primi senzorul de 64 megapixeli. Este posibil ca Samsung să pună camera de 64 MP pe A70s pentru a vedea cum se comportă în realitate.

Galaxy A70 are și până acum un CV destul de impresionant. Galaxy A70s va fi un offshoot a lui Galaxy A70 lansat în acest an, un dispozitiv primit foarte bine de cumpărători. Este, de asemenea, primul dispozitiv din noua serie Galaxy A care oferă încărcare super rapidă de 25W. Această caracteristică a debutat cu Samsung Galaxy S10 5G. Sony a fost prima companie care a introdus o cameră de 48 MP dar, compania japoneză nu are una de 64 MP.

Sony Corporation a fost fondată în 1946 și are sediul în Tokyo. Este o companie multinațională japoneză, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de electronice de consum. Numele Sony este rezultatul combinării cuvântul latin sonus – „sunet” cu „băiat sonny”, o expresie populară folosită în Japonia în acei ani, ce descrie o persoană cu spirit liber și avangardist.

Multe tehnologii noi au fost lansate cu seria Galaxy A

Nu este imposibil ca acest lucru să se întâmple. Samsung a ambalat recent în seria de smartphone-uri Galaxy A 2019 multă tehnologie nouă. A introdus chiar și noi tehnologii cu această serie, înainte ca acestea să se regăsească pe smartphone-uri emblematice. Ecranul Infinity-O cu gaură a fost lansat cu Galaxy A8s, iar primul telefon quad-camera al gigantului high-tech a fost Galaxy A9 (2018).

Seria Galaxy A a fost complet refăcută în acest an. Samsung a lansat deja destul de multe modele cu specificații diferite și etichete agresive de preț. Galaxy A80, de exemplu, dispune de o cameră de 48 MP culisantă și rotativă. Camera de 48 MP a fost cea mai performantă de până acum, imagini mai detaliate și mai clare pot fi luate doar cu mai mulți megapixeli. Credem că nu ar surprinde pe nimeni dacă primul telefon cu o cameră de 64 MP este un dispozitiv din seria Galaxy A.