Galaxy A71 5G / 4G actualizat la Android 12 și One UI 4.1

384
Sursa Foto: androidheadlines.com

Actualizarea Samsung cu Android 12 și interfața aferentă One UI 4.1 a ajuns la Galaxy A71 5G. Ranger-ul de mijloc premium din 2020 primește actualizarea mare Android completată cu One UI 4.1. Aceasta este cea mai recentă versiune a software-ului Android personalizat al companiei coreene.

Acum actualizarea Android 12 pentru Galaxy A71 5G este disponibilă numai în Emiratele Arabe Unite. Noua versiune de firmware pentru telefon este A716BXXU6DVC2, potrivit AndroidHeadlines. Lansarea OTA (over the air) ar trebui să ajungă pe mai multe piețe în zilele următoare. Actualizarea aduce corecția de securitate din martie 2022 și o mulțime de funcții și îmbunătățiri noi pe care le vom enumera mai jos.

Rețineți că Samsung a lansat Galaxy A71 5G ca Galaxy A Quantum în țara sa de origine, Coreea de Sud. Dispozitivul respectiv primește și el acum această a ctualizare. În plus, versiunea 4G a lui Galaxy A71 a preluat și cea mai recentă actualizare a sistemului de operare Android în unele regiuni precum Hong Kong și Polonia. O lansare globală a noiii actualizări pentru ambele modele Galaxy A71 ar trebui să urmeze în curând.

Actualizarea Android 12 este live pentru Galaxy A71 5G / 4G

Samsung a lansat inițial One UI 4.0 cu actualizarea Android 12. Dar odată cu lansarea seriei Galaxy S22 luna trecută, compania a introdus noua versiune Samsung One UI 4.1. Noile sale versiuni Android 12 vin acum cu cea mai recentă versiune a software-ului personalizat. Galaxy A71 5G primește pachetul all-inclusive.

În ceea ce privește noile funcții, sunt multe de așteptat pentru utilizatorii Galaxy A71. În momentul repornirii cu Android 12 și One UI 4.1, veți observa câteva modificări subtile de UI peste tot. Samsung a inclus o funcție de tematică dinamică – Color Palette – care vă permite să extrageți culorile din imaginea de fundal și să le aplicați elementelor UI de sistem. Acest lucru oferă o senzație consistentă experienței dvs. de utilizator.

UI – User Interface sau Interfața cu utilizatorul. Este spațiul în care au loc interacțiunile dintre oameni și mașini. Termenul este cel mai mult folosit în contextul sistemelor informatice (personale) și al dispozitivelor electronice.

Indicatoarele de afișare ale Android 12 pentru acces la microfon și cameră se numără printre noile funcții de confidențialitate. Setările de permisiuni unice și protecția împotriva informațiilor sensibile din clipboard vă protejează, de asemenea, confidențialitatea. Tastatura Samsung primește integrare Grammarly pentru a vă îmbunătăți limba engleză scrisă.

Există câteva funcții noi ale camerei și modificări la interfața de utilizare a aplicației pentru cameră. Aplicația Galerie primește și noi funcții de editare. Aplicațiile stoc Samsung, cum ar fi AR Emoji, Samsung Health, Samsung Internet, Bixby Routines și Calendar primesc și ele unele îmbunătățiri.

Una peste alta, aceasta este o actualizare uriașă pentru Galaxy A71 și Galaxy A71 5G. Dacă utilizați oricare dintre aceste telefoane, căutați actualizarea în zilele următoare dacă nu ați primit-o deja. Dar, din păcate Samsung Galaxy A71 va primi de acum cele mai recente actualizări doar la fiecare șase luni.