Galaxy A71 și Xcover 5 primesc actualizarea de securitate din august

307
Galaxy A71 și Xcover 5 primesc actualizarea de securitate din august
Sursa Foto: androidheadlines.com

Actualizarea de securitate Android din august 2021 ajunge acum la telefoanele Samsung Galaxy A71 și Galaxy Xcover 5. Primul preia în prezent versiunea de întreținere a securității din luna aceasta în Polonia. Între timp, lansarea pentru modelul Xcover a ajuns deja în multe țări din Europa și Asia.

În ceea ce privește conținutul actualizării de securitate din această lună, acesta aduce remedieri pentru peste 40 de probleme de securitate găsite în sistemul de operare Android. Acestea includ câteva vulnerabilități critice, precum și unele probleme specifice smartphone-urilor Samsung, conform AndroidHeadlines. Ca de obicei în unele probleme de securitate se întâmplă rar ca Google sau Samsung să dea detalii despre acestea.

Samsung Galaxy A71 primește actualizări trimestrial

Galaxy A71 este un smartphone de nivel mediu lansat în 2020 alături de Samsung Galaxy A51. A sosit cu Android 10 și One UI 2 a primit prima actualizarea majoră la Android 11 și One UI 3.1 la începutul acestui an. În ceea ce privește actualizările de securitate, este programat să le primească trimestrial, adică cel puțin la fiecare trei luni. Dar Samsung a lansat actualizări ale acestuia mult mai frecvent, așa că felicitări companiei.

Telefonul a primit actualizarea de securitate din iunie și acum primește o altă actualizare în august. Ultima actualizare pentru Galaxy A71 vine cu versiunea de firmware A715FXXU6BUH1. Poate, de asemenea, să conțină unele îmbunătățiri orientate către utilizator împreună cu cel mai recent patch de securitate. Momentan nu avem un registru de schimbări la îndemână pentru a confirma acest lucru. Lansarea a început în Polonia și ar trebui să se extindă în mai multe regiuni în zilele următoare.

Cea mai veche universitate poloneză și a doua cea mai veche din Europa Centrală este Universitatea Jagielloniană din Cracovia. A fost fondată în 1364 de Casimir cel Mare. 17 premii Nobel au fost obținute de oameni de origine poloneză.

Actualizarea pentru Galaxy Xcover 5 lansată și în România

Galaxy Xcover 5 este destul de nou pe piață, mult mai nou în comparație cu Galaxy A71. Lansat în martie 2021 cu Android 11 și One UI 3, dispozitivul primește actualizări de securitate în fiecare lună, la fel ca alte serii Xcover de smartphone-uri robuste Samsung.

Actualizarea din august pentru Galaxy Xcover 5 vine cu versiunea de firmware G525FXXS3AUH1. Nu știm să aducă noi caracteristici sau îmbunătățiri, în afară de remedierile de vulnerabilitate din această lună. Și, așa cum am spus mai devreme, actualizarea este deja disponibilă în diferite țări din Asia și Europa.

Și utilizatorii din România primesc noua actualizare de securitate din august 2021. În acest moment, Galaxy Xcover 5 primește actualizarea din august în Germania, Regatul Unit, Olanda, Slovacia, Polonia, Austria și Elveția. Mai este lansată în Republica Cehă, Kazahstan, Slovenia, Macedonia, Rusia, Bulgaria, Portugalia, Spania, Italia, Grecia, Luxemburg, Ungaria, Franța, țările baltice, țările nordice și sud-estul Europei.

Dacă dețineți fie Galaxy A71, fie Galaxy Xcover 5, cea mai recentă actualizare de securitate este acum pe drum. Ar trebui să o puteți descărca în zilele următoare.