Galaxy A71 primește actualizarea de securitate din octombrie 2021

365
Galaxy A71 primeste actualizarea de securitate din octombrie 2021
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung este pe un val în privința actualizărilor chiar dacă ne apropiem de sfârșitul lunii octombrie. Compania a lansat noi corecții de securitate pentru o mulțime de smartphone-uri în ultimele zile și ore. Acum firma sud-coreeană a lansat actualizarea de securitate din octombrie 2021 pentru Galaxy A71.

Cea mai recentă actualizare de software pentru Galaxy A71 vine cu versiunea de firmware A715FXXS7BUJ1, conform SamMobile. Actualizarea a fost lansată și în România dar și în mai multe țări din Europa. Vine cu patch-ul de securitate din octombrie 2021 care promite să remedieze peste 60 de vulnerabilități.

Actualizarea de securitate disponibilă pe Galaxy A71

Pentru cititorii noștri răspândiți prin Europa îi informăm că actualizarea de securitate pentru GalaxyA71 este disponibilă în prezent în Austria, Croația, Ungaria, Polonia, Republica Cehă, Macedonia, Slovacia, Grecia, Franța, Slovacia, Portugalia, Germania, Olanda, Italia și Marea Britanie. Vedeți pe I❤️Samsung cum să setați, reglați și alte trucuri pe Samsung Galaxy A71!

Samsung a lansat pe Galaxy A71 la începutul anului trecut cu sistemul de operare Android 10 la bord. Smartphone-ul de gamă medie a primit actualizarea la Android 10 și interfața Samsung One UI 3 la începutul acestui an. Telefonul are un ecran cu diagonala de 6,7 inch (17,02 cm) și procesorul Qualcomm Snapdragon 730 (8 nm). Are o baterie de 4.500mAh cu încărcare rapidă de 25W. A-GPS, GLONASS, GALILEO și BDS sunt la bord ca sisteme de poziționare globală.

GALILEO este un sistem de poziționare european și are 30 de sateliți. Sateliții au primit nume de copii din Europa care au câștigat un concurs organizat de Comisia Europeană. Satelitul GSAT-218 se numește Irina, după o fetiță din România.

Dacă sunteți utilizator Galaxy A71 în oricare dintre țările menționate mai sus, puteți verifica cea mai recentă actualizare prin OTA navigând la Setări » Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.