Galaxy A71 5G și Z Flip 3 primesc patch-ul de securitate din septembrie

340
Galaxy A71 si Z Flip 3 primesc actualizarea de securitate din septembrie
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a lansat deja ultima sa actualizare de securitate pentru majoritatea smartphone-urilor sale high-end și mid-range în această lună. Compania a început acum să lanseze actualizarea de securitate din septembrie 2021 pentru Galaxy A71 5G în China. În același timp și Galaxy Z Flip 3 primește noua actualizare în SUA. Alte piețe vor primi această actualizare foarte curând.

Dacă Samsung Galaxy A71 5G a mai primit actualizări, pentru Samsung Galaxy Z Flip 3 este prima actualizare de securitate. La începutul acestei luni, Samsung a dezvăluit că patch-ul din septembrie remediază aproape 60 de vulnerabilități legate de confidențialitate și securitate. Noua actualizare ar putea aduce, de asemenea, unele remedieri de erori și îmbunătățiri ale stabilității dispozitivelor, potrivit SamMobile. Acest lucru este valabil pentru ambele telefoane.

Galaxy A71 și Galaxy Z Flip 3 primesc patch-ul de securitate din septembrie

Samsung Galaxy A71 5G (SM-A7160) a început să primească o nouă actualizare de software în China. Are versiunea de firmware A7160ZCU5CUH2 și include patch-ul de securitate din septembrie 2021. Actualizarea se va extinde la nivel global în perioada următoare.

Samsung Galaxy Z Flip 3 a început să primească patch-ul de securitate în Statele Unite, conform AndroidHeadlines. Noua versiune de firmware pentru cel mai recent Galaxy pliabil cu clapetă este F711USQU2AUI4. Nu este clar dacă dispozitivul primește și alte modificări odată cu actualizarea de securitate din septembrie. Cu toate acestea, judecând după numărul firmware-ului, ar putea exista mai mult decât remedierile de vulnerabilitate pentru această lună.

Android Headlines este un site fondat în 2010 și are sediul în Los Angeles, SUA. Este una dintre cele mai importante și serioase surse de știri Android. Oferă informații, analize, recenzii și opinii despre produsele Android.

Utilizatorii acestor modele vor primi o notificare la sosirea actualizării. Dacă aveți un model din cele două și nu ați primit încă actualizarea, o puteți verifica manual. Mergeți la Setări » Actualizare software și, dacă este acolo apăsați Descărcare și instalare.

Samsung a lansat anul trecut telefonul Galaxy A71 5G cu Android 10 și One UI 2 la bord. A primit actualizarea One UI 3 bazată pe Android 11 la începutul acestui an. Dispozitivul ar putea primi cel puțin încă o actualizare a sistemului de operare Android cândva anul viitor.

Samsung Galaxy Z Flip 3 a fost lansat în 11 august alături de alte dispozitive Galaxy. Aceasta este prima actualizare de securitate pentru noul telefon pliabil Samsung.