Samsung Galaxy A72 posibil cu patru camere la spate

508
Samsung Galaxy A72 posibil cu patru camere la spate
Sursa Foto: @chunvn8888

La sfârșitul lunii septembrie, o informație neașteptată a dezvăluit specificațiile camerelor la Samsung Galaxy A72. A menționat că telefonul va avea în total șase camere, dintre care cinci pe spate. Acum a apărut o altă scurgere și se spune că telefonul poate veni cu o cameră mai puțin la spate.

Acum, Chun, un leaker vietnamez, a postat pe Twitter că versiunea finală a lui Samsung Galaxy A72 va avea doar patru camere în loc de cinci. Chiar dacă inițial a fost vorba de cinci camere se pare că Samsung a decis să reducă numărul de senzori. Acest model se fabrică în Vietnam și informația credem că este reală. Sigur acest leakar are surse în interior la această unitate de producție.

Samsung Galaxy A72 probabil cu Exynos 1080 și Android 11

Informația nu specifică ce cameră a fost eliminată. În știrea inițială din septembrie se spune că telefonul are o cameră principală de 64MP, una unghi ultra-mare de 12MP, una telefoto de 8MP, o cameră macro de 5MP și una de adâncime de 5MP.

Dacă Samsung scoate o cameră, acesta poate fi camera macro sau camera de adâncime. Presupunerea noastră este că prima cameră va fi eliminată. La Galaxy A72 o cameră cu teleobiectiv era deja planificată, deci o cameră macro pentru fotografii ar fi în plus. Vedeți pe I♡Samsung ce poate camera macro pe Galaxy A51 și A71.

Camera macro face fotografii de foarte aproape pentru mai multe detalii. Macro-fotografia este folosită, pentru animale, plante sau obiecte mici, cum ar fi bijuterii și timbre, printre altele. O astfel de cameră este pe aparatele foto profesionale.

Predecesorul său, Samsung Galaxy A71 5G, lansat în aprilie, are un departament foto similar. Are o cameră principală de 64MP, una ultra-wide de 12MP, una macro și una de adâncime, ambele de 5MP. Deci, o cameră cu teleobiectiv pentru Samsung Galaxy A72 este actualizarea perfectă.

Există încă multe lucruri pe care nu le cunoaștem despre acest viitor telefon Samsung, conform GizmoChina. Ne așteptăm să apară mai multe detalii în săptămânile care urmează înaintea lansării sale. Posibil să vină braț la braț cu Galaxy A52 cum s-a întâmplat ce modelele precedente. Cu toate acestea, avem câteva presupuneri proprii în privința a ceea ce așteptăm să primim.

Samsung Galaxy A72 ar trebui să aibă un procesor Exynos, probabil Exynos 1080. Vă amintim că predecesorul A71 său este alimentat de Exynos 980. De asemenea, ne așteptăm să ruleze Android 11 din cutie cu interfața Samsung One UI 3.0. Credem că o baterie mai mare de 4.500mAh cu încărcare rapidă de 25W va fi la bord.