Acasă Stiri Samsung Galaxy A90 5G primește actualizarea de securitate din august

Samsung Galaxy A90 5G primește actualizarea de securitate din august

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge acum pe tot mai multe telefoane Samsung Galaxy. Unul dintre acestea este Samsung Galaxy A90 5G care primește versiunea de firmware cu numărul A908NKSU3DUG3. Lansarea actualizării a început recent în Coreea de Sud.

Actualizare se va extinde și în alte țări, dar totul depinde de operatorii de telefonie mobilă, potrivit SamMobile. Acest smartphone mai special se află deja într-un ciclu trimestrial de actualizare de la intrarea pe piață, a intrat pe piață acum doi ani. Galaxy A90 5G a fost lansat în septembrie 2019.

Actualizarea din august pe Samsung Galaxy A90 5G

În baza ultimei actualizări primite de Galaxy A90 5G, proprietarii acestui model din Marea Britanie și Australia trebui să fie următorii care primesc actualizarea. Cu toate acestea, calendarul exact al următorului patch va depinde de rețelele lor de telefonie mobilă. Actualizarea aduce și patch-ul de securitate din 1 august.

Politicile de actualizare a software-ului Samsung au căpătat alte valențe de când a fost lansat Galaxy A90 5G. În acest moment unele telefoane Samsung au acum actualizări de securitate garantate de până la jumătate de deceniu. Nu aceasta, din păcate, deși numărul celor care sunt plasate în programele trimestriale de lansare din prima zi continuă să scadă în fiecare an.

Numele Wi-Fi se scrie întotdeauna despărțit de o liniuță. Wi-Fi sau Wireless Fidelity este numele scurt pentru Wireless Fidelity. Denumirea Wi-Fi, utilizată comercial din august 1999, a fost inventată de firma de consultanță Interbrand.

Actualizarea de securitate din august aduce remedieri pentru unele probleme, cum ar fi vulnerabilitățile critice detectate în sistemul de operare Android. Sunt 38 astfel de probleme Android care sunt rezolvate. Sunt printre acestea sunt vulnerabilități cu risc moderat și risc ridicat, dar ca de obicei Samsung nu dă detalii despre aceste probleme. Înainte de actualizare, asigurați-vă că telefonul este conectat la o conexiune adecvată. Vă recomandăm să descărcați actualizarea prin Wi-Fi.

Galaxy A90 5G are un ecran Super AMOLED cu diagonala de 6,7 inch (17,02 cm). La bord este procesorul Snapdragon 855 însoțit de 6 / 8GB de RAM și 128GB stocare. Are trei camere spate: 48 + 8 + 5MP și una în față de 32MP. Are o baterie de 4.500mAh cu încărcare rapidă de 25W.

În lipsa unei notificări, puteți verifica dacă Samsung Galaxy A90 5G a primit un nou firmware. Accesați  Setări > Actualizare software > Descărcare și instalare.

Stiri

Samsung Display produce în masă ecrane OLED de 90Hz pentru laptopuri

Laptopurile de jocuri OLED ar putea fi în curând un lucru comun datorită Samsung Display. Subsidiara Samsung crește producția în masă a...

Seria Galaxy S22 fără cameră sub afișaj: ecran Infinity-O ca seria S21

Apar tot mai multe zvonuri despre seria Galaxy S22 și nu vor conteni până la lansarea propriu-zisă. Noua serie emblematică Samsung va...

Galaxy Book Flex 3 Alpha certificat de FCC, rulează Windows 11 Pro

Samsung pare să dezvolte o continuare directă a laptopului Galaxy Book Flex 2 Alpha în așteptarea marelui anunț Microsoft Windows 11 de...

Galaxy Watch 4 Golf Edition a fost lansat de Samsung în Coreea de Sud

La modelele Galaxy Watch și Watch Active 2, Samsung a lansat și o ediție specială Golf Edition. Ambele ceasuri au avut succes...

Galaxy S22 Ultra cu încărcare de 45W și noi detalii despre Exynos 2200

Acum, când seria Apple iPhone 13 a fost lansată oficial, în timp ce Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3...

Samsung a lansat un nou frigider Bespoke personalizabil cu o singură ușă

Samsung Electronics a lansat zilele trecute un nou frigider cu o ușă în gama Bespoke. Acesta este mai practic și va fi...

Samsung Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic: iată ce au la interior!

Samsung a lansat noua serie Samsung Galaxy Watch 4 alături de Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Sunt două...