Samsung Galaxy A90 5G primește actualizarea de securitate din august

353
Samsung Galaxy A90 5G primeste actualizarea de securitate din august
Sursa Foto: SamMobile.com

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge acum pe tot mai multe telefoane Samsung Galaxy. Unul dintre acestea este Samsung Galaxy A90 5G care primește versiunea de firmware cu numărul A908NKSU3DUG3. Lansarea actualizării a început recent în Coreea de Sud.

Actualizare se va extinde și în alte țări, dar totul depinde de operatorii de telefonie mobilă, potrivit SamMobile. Acest smartphone mai special se află deja într-un ciclu trimestrial de actualizare de la intrarea pe piață, a intrat pe piață acum doi ani. Galaxy A90 5G a fost lansat în septembrie 2019.

Actualizarea din august pe Samsung Galaxy A90 5G

În baza ultimei actualizări primite de Galaxy A90 5G, proprietarii acestui model din Marea Britanie și Australia trebui să fie următorii care primesc actualizarea. Cu toate acestea, calendarul exact al următorului patch va depinde de rețelele lor de telefonie mobilă. Actualizarea aduce și patch-ul de securitate din 1 august.

Politicile de actualizare a software-ului Samsung au căpătat alte valențe de când a fost lansat Galaxy A90 5G. În acest moment unele telefoane Samsung au acum actualizări de securitate garantate de până la jumătate de deceniu. Nu aceasta, din păcate, deși numărul celor care sunt plasate în programele trimestriale de lansare din prima zi continuă să scadă în fiecare an.

Numele Wi-Fi se scrie întotdeauna despărțit de o liniuță. Wi-Fi sau Wireless Fidelity este numele scurt pentru Wireless Fidelity. Denumirea Wi-Fi, utilizată comercial din august 1999, a fost inventată de firma de consultanță Interbrand.

Actualizarea de securitate din august aduce remedieri pentru unele probleme, cum ar fi vulnerabilitățile critice detectate în sistemul de operare Android. Sunt 38 astfel de probleme Android care sunt rezolvate. Sunt printre acestea sunt vulnerabilități cu risc moderat și risc ridicat, dar ca de obicei Samsung nu dă detalii despre aceste probleme. Înainte de actualizare, asigurați-vă că telefonul este conectat la o conexiune adecvată. Vă recomandăm să descărcați actualizarea prin Wi-Fi.

Galaxy A90 5G are un ecran Super AMOLED cu diagonala de 6,7 inch (17,02 cm). La bord este procesorul Snapdragon 855 însoțit de 6 / 8GB de RAM și 128GB stocare. Are trei camere spate: 48 + 8 + 5MP și una în față de 32MP. Are o baterie de 4.500mAh cu încărcare rapidă de 25W.

În lipsa unei notificări, puteți verifica dacă Samsung Galaxy A90 5G a primit un nou firmware. Accesați  Setări > Actualizare software > Descărcare și instalare.