Samsung Galaxy A90 5G are camere foto uimitoare

887
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Cel mai nou membru din seria Galaxy A de la Samsung, Galaxy A90 5G, a fost construit pentru Era Live. Smartphone-ul vă permite să folosiți puterea 5G pentru viteze mai rapide de transfer de date, latență scăzută și conexiuni mult mai fiabile, în timp real. Acest smartphone de ultimă oră combină această conectivitate de nivelul următor cu multe funcții puternice, mult îmbunătățite. Toate acestea vă permit să înregistrați, să transmiteți și să împărtășiți tot ce doriți cu o cameră foto excelentă.

Modulul foto triple-camera aflat pe Samsung Galaxy A90 5G poate face fotografii de cea mai mare calitate în orice condiții de lumină. Cu Galaxy A90 5G puteți surprinde peisajele uimitoare, din oraș sau de sezon din natură, pe toată perioada zilei indiferent dacă este zi sau noapte. Camera foto principală de înaltă rezoluție, are 48 MP, surprinde oricând cele mai mici detalii.

Galaxy A90 5G are o cameră foto Ultra-Wide cu unghi de 123°

Cu Samsung Galaxy A90 5G și camera sa Ultra-Wide puteți surprinde fiecare aspect al scenei ce o fotografiați. Smartphone-ul Samsung are o cameră cu unghi larg de 123 de grade, la fel ca ochiul uman. Un astfel de smartphone de ultimă generație cu un obiectiv Ultra-Wide extinde foarte mult posibilitățile creative ale fotografilor amatori.

Nu numai că Galaxy A90 5G vă permite să captați fotografii și videoclipuri cu ușurință, ci vă permite să împărtășiți aceste momente cu prietenii și familia. În timp ce explorezi natura sau unele obiective istorice, poți profita de capacitatea și puterea 5G pentru a transmite prin apel video familiei, prietenilor sau direct pe rețelele de socializare ceea ce vezi fără probleme. Poți să înregistrezi orice acțiune datorită caracteristicii Super Steady Video aflată pe Samsung Galaxy A90 5G. Super Steady Video se găsește și pe Samsung Galaxy A70 și Galaxy A80 pe lângă telefoanele Galaxy S10 sau Note 10.

Super Steady Video este capabil să elimine efectul tremurului mâinilor calibrând videoclipul. Acționează ca un stabilizator de cameră atunci când înregistrați videoclipuri. Stabilizează filmarea atunci când sunteți în mișcare, pe bicicletă, pe schiuri sau în mașină.

În plus, trebuie să amintim aici și de experiențele excelente cu aparatul foto frontal. Camera pentru selfies aflată pe Samsung Galaxy A90 5G are 32 MP. Nu numai că surprinde totul în jurul tău dar și pe tine datorită caracteristicilor sale selfie inteligente încorporate. Vedeți și celelalte caracteristici ale acestui smartphone 5G pe pagina noastră din iLoveSamsung.

Scene Optimizer, Live Focus și Night Mode pe Galaxy A90 5G

Cu software-ul Scene Optimizer aflat pe Galaxy A90 5G, vă puteți optimiza în mod inteligent și ușor imaginile înregistrate. Optimizatorul de Scene recunoaște 30 de tipuri de subiecte, de la mâncare la apus de soare sau oameni și reglează inteligent camera pentru fotografierea perfectă.

Puteți să surprindeți scenele dinamice din timpul nopții fără a pierde un singur detaliu, datorită Night Mode aflat Samsung Galaxy A90 5G. Modul de noapte vă ajută să realizați fotografii de noapte luminoase și clare. Night Mode echilibrează zonele cu un contrast luminos pentru a scoate tot ce este mai bun dintr-o scenă. Software-ul inteligent aflat pe Galaxy A90 5G vă va sugera chiar modul în care să faceți fotografii atunci când detectează anumite condiții de iluminare.

Funcția Live Focus permite camerei să surprindă subiectul și fundalul în mod separat, conform News Samsung. Live Focus folosește tehnologia avansată pentru a detecta subiectul, permițându-vă să estompați fundalul și să ajustați adâncimea câmpului. În acest fel puteți fotografia ceea ce este mai important și să surprindeți amintiri de neuitat. Toate acestea cu o excelentă cameră foto aflată pe Samsung Galaxy A90 5G.