Samsung Galaxy A90 ar putea avea o încărcare rapidă de 45W

801
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung Galaxy A90, care se presupune că este testat în Coreea de Sud, ar putea beneficia de o încărcare rapidă de 45W. Acest lucru ar duce capacitatea de încărcare rapidă a bateriei aproape la dublul existent acum pe unele telefoane Samsung. O încărcare rapidă de 25W se află deja pe mai multe telefoane Samsung, inclusiv Galaxy S10 5G, Samsung Galaxy A70 și Galaxy A80.

Această informație este în conformitate cu o postare recentă de la cunoscutul și prolificul leakster Ice Universe. Acesta într-o postare pe Twitter susține că această caracteristică va fi, de asemenea, prezentă pe Galaxy Note 10 Pro. Conform SamMobile, aceste informații nu au fost confirmate de compania Samsung și sunt puțin contradictorii.

Va testa Samsung încărcarea rapidă de 45W pe Galaxy A90 înainte de Note 10?

Mai multe smartphone-uri Samsung beneficiază acum de o încărcare rapidă de 25W. Compania a pus această tehnologie pe smartphone-ul din seria S, Galaxy S10 5G. Numai că Galaxy S10 5G nu a fost primul telefon Samsung cu o încărcare rapidă de 25W. Primul smartphone care a beneficiat de această caracteristică, încărcarea rapidă de 25W, a fost Samsung Galaxy A70.

Conform acestui zvon recent, ar putea fi argumentat faptul că Samsung va repeta modelul de mai sus. Ar introduce o încărcare rapidă de 45W pe seria Galaxy A, în cazul de față Galaxy A90, în premieră. Nu există alte dovezi care să ne edifice cu privire la momentul în care Galaxy A90 ajunge pe piață. Informația că Galaxy A90 este testat de către operatorii de telefonie din Coreea de Sud, am publicat-o și noi zilele trecute. Chiar era vorba că Samsung Galaxy A90 testat în Coreea are 5G și o cameră principală de 32MP la spate. Dar acest lucru nu înseamnă că Galaxy A90 este mai aproape de lansare decât Galaxy Note 10.

Telefoanele Galaxy Note sunt considerate „phablets” – o clasă de smartphone-uri încadrată între telefon și tabletă. Samsung a vândut peste 50 de milioane de Galaxy Note între septembrie 2011 și octombrie 2013. Originalul Galaxy Note a fost vândut în aproximativ 10 milioane de unități la nivel mondial. Galaxy Note II în 30 de milioane și Note 3 în 10 milioane de unități.

Samsung nu a confirmat deocamdată nimic

Cu excepția lui Galaxy A90, acest zvon este în contradicție cu mai multe informații recente despre capacitățile de încărcare rapidă pentru Galaxy Note 10 Pro. Ideea de încărcare rapidă de 45W pe Galaxy Note 10 Pro a apărut la începutul lunii iunie, însă cele mai recente informații sugerează că dispozitivul va „avea” doar o încărcare rapidă de 25W. Momentan gigantul high-tech sud-coreean nu a confirmat nimic despre Galaxy Note 10.

Universe Ice indică altceva în tweetul său recent. Poate că Galaxy Note 10 va avea o încărcare rapidă de 25W, în timp ce Note 10 Pro va beneficia de una de 45W. Sau, dacă Samsung va repeta istoria, o încărcare rapidă de 45W va fi rezervată pentru Galaxy Note 10, la fel ca cea de 25W pentru Samsung Galaxy S10 5G. Rămâne de văzut dacă Galaxy A90 va fi într-adevăr primul smartphone care va beneficia de o încărcare rapidă de 45W.