Samsung Galaxy A91 cu afișaj ca Galaxy Note 10, nu are mufă de 3,5 mm

920
Sursa Foto: @OnLeaks

Primele informații despre Samsung Galaxy A91 au început să apară din luna august. De atunci au fost mai multe zvonuri despre acest telefon iar acum avem în sfârșit câteva fotografii care dezvăluie cum va arăta smartphone-ul premium. Site-ul indian 91Mobiles a colaborat cu tipsterul @OnLeaks și în acest fel avem parte de un videoclip și primele fotografii cu Samsung Galaxy A91.

Designul lui Samsung Galaxy A91 arată extrem de asemănător cu seria Galaxy Note 10, cel puțin din față. Are un ecran cu o gaură centrală pentru camera foto și margini laterale extrem de mici, banda de jos și de sus a ecranului este aproape inexistentă. Pe partea din spate, vedem un panou de sticlă curbat și un modul de cameră gen guler, care ar putea găzdui camere triple sau quad.

Samsung Galaxy A91 are design asemănător și seriei Galaxy S11

Un alt lucru pe care îl remarcăm la designul lui Samsung Galaxy A91 este cât de asemănător pare cu viitoarea serie Galaxy S11. Diferențele sunt subtile, cum ar fi forma modulului de cameră din spate. Modulul foto este mai lung în fotografiile cu Galaxy S11 și mai larg pe Galaxy A91.

Fotografiile apărute cu Samsung Galaxy A91 sunt împărțite în două seturi. Un set prezintă pe A91 cu un modul foto unde vedem o configurație cu trei camere foto. Celălalt set arată un sistem quad-camera, dar nu este clar ce fel de camere compun această configurație. Pe ambele versiuni modulul este de formă dreptunghiulară, probabil pentru a putea încadra camera foto tip periscop.

@OnLeaks este pseudonimul sub care scrie pe Twitter, Steve Hemmerstoffer. @OnLeaks este un blogger francez de reputație mondială care se află la originea multor scurgeri de informații despre smartphone-uri și tablete. În general informațiile sale s-au adeverit.

Restul designului este destul de standard. Vedem butonul de pornire și controalele de volum din partea dreaptă a cadrului metalic. Un port USB Tip-C în partea de jos lângă o grilă cu difuzor unic și nici urmă de o mufă pentru căști de 3,5 mm. Nu există niciun senzor de amprentă fizică, așa că ne așteptăm la un senzor de amprentă in-display.

Specificații de telefon premium pe Samsung Galaxy A91

Steve Hemmerstoffer (@OnLeaks) a dezvăluit încă din iunie că Galaxy A91 va avea două variante, cu numere de model SM-A908 și SM-A905. Ambele vor avea un ecran Full-HD+ Super AMOLED de 6,7 inch. Una dintre variante se spune că va avea suport 5G. Alte specificații preconizate ale Galaxy A91 includ un procesor Snapdragon 855 asociat cu 8 GB RAM și 128 GB stocare internă. Știm, de asemenea, că Galaxy A91 va avea o baterie de 4.500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 45W. Funcțiile de conectare ar putea include Wi-Fi 802.11ac și Bluetooth 5.0. Receptorul măsoară 162,4 x 75,6 x 8,1 mm.

În ceea ce privește camerele, nu este clar dacă Galaxy A91 se va avea triple-camera sau quad-camera. Samsung Galaxy A91 poate avea o cameră principală de 48 MP, una cu unghi larg de 12 MP și una de 5 MP (probabil tip periscop). În mod alternativ, pentru quad-camera ar putea oferi o cameră principală de 48 MP, un obiectiv cu unghi larg de 8 MP și una de 5 MP, probabil tip periscop. A patra cameră nu știm momentan ce va fi. Știm sigur însă că în gaura din ecran se va afla o cameră pentru selfie de 32 MP.

De asemenea, se sugerează că Galaxy A91, care face parte din seria Galaxy A (2020), va fi lansat ca Galaxy S10 Lite pe unele piețe. Nu putem confirma acest lucru momentan, chiar dacă au mai fost astfel de zvonuri.