Noi modele din seria Samsung Galaxy A pentru anul 2020

2280
Sursa Foto: LetsGoDigital.org

Samsung a lansat o spectaculoasă și consistentă serie Galaxy A în 2019. Și mai avem de primit telefoane din această serie în 2019. Acum, Samsung a înregistrat nouă nume de marcă surprinzătoare în Europa. Aceste nume vor fi probabil cele care se vor regăsi în seria Galaxy A de anul viitor.

Din seria Samsung Galaxy A puteți găsi orice fel de telefon, mai performante sau mai puțin performante, mai scumpe sau mai ieftine. Sunt foarte multe telefoane, unele mai interesante ca altele, smartphone-uri de buget, mid-range și unele aproape premium. În 2019, Samsung a lansat un număr mare de modele noi din seria A, de la Galaxy A10 la Galaxy A80 și mai este așteptat un Samsung Galaxy 90.

Noile smartphone-uri din seria Samsung Galaxy A

Încă nu se știa cum își va numi gigantul tech smartphone-urile din seria A anul viitor. Cu aproximativ un an în urmă Samsung a trecut la un nou mod de a numi telefoanele din seria Galaxy A. De la Samsung Galaxy A5 sau Galaxy A7, acum avem Galaxy A50 sau Galaxy A70. Solicitarea rezervării a nouă nume de mărci comerciale ne poate oferi mai multe informații în această problemă.

La 29 iulie 2019, Samsung Electronics a depus nu mai puțin de nouă mărci comerciale la EUIPO (Oficiul pentru Proprietate Intelectuală al Uniunii Europene). Toate rezervările de nume se referă la seria mid-range Samsung Galaxy A. Acestea sunt numele Samsung A11, A21, A31, A41, A51, A61, A71, A81 și, în final, Samsung A91. Vedeți ce înseamnă literele din denumirea telefoanelor Samsung în articolul nostru din iLoveSamsung.

Litera „A” din denumirea Galaxy A vine de la Alfa. Acestă serie de smartphone-uri a fost lansată în 2014. Seria cuprinde terminale de la jumătatea gamei de produse Samsung, cu specificaţii puternice şi materiale premium. În limba engleză „alfa” este folosit ca sinonim pentru „începutul” sau „primul” într-o serie.

Toate numele modelelor sunt încadrate în clasa 9, cu descrierea; „smartphone-uri; telefoane mobile; calculatoare tablete”. Cererile au fost depuse de Abril Abogados din Madrid, Spania. Această companie a acționat deseori în numele Samsung. La începutul acestei luni casa de avocatură Abril Abogados a depus cerere pentru aplicația Samsung LED Illuminated.

Se pare că anul viitor Samsung va alege pur și simplu să schimbe „0” cu un „1”. Cu alte cuvinte, Samsung Galaxy A10 se va numi Samsung Galaxy A11, Galaxy A20 va fi Galaxy A21 etc. De asemenea, aceste nume de aplicații arată că Samsung nu pare să treacă în 2020 la denumiri de ordinul sutelor, cum ar fi un Galaxy A100, A200 etc.

Nu se știe când anume anul viitor telefoanele cu aceste denumiri vor fi lansate

Există șanse mari ca Galaxy A11, A21 și Galaxy A31 să devină toate telefoane cu buget redus. Samsung Galaxy A41, A51 și Galaxy A61 vor acoperi partea de mijloc a gamei Galaxy A, în timp ce Galaxy A71, A81 și Galaxy A91 vor deveni cele mai scumpe smartphone-uri mid-range. Prin urmare, aceste dispozitive vor fi foarte apropiate ca specificații și caracteristici de seria high-end Galaxy S.

Când vor ajunge pe piață telefoanele cu aceste denumiri este dificil de prezis. Samsung Galaxy A30 și A50 au fost primele modele Galaxy A 2019. Aceste telefoane au fost introduse în luna februarie la MWC Barcelona. Cu toate acestea, de obicei se întâmplă ca să treacă cel puțin un an înainte ca succesorul unui telefon să apară pe piață.

SURSĂLetsgoDigital