Dispozitivele Galaxy mai vechi nu vor primi actualizarea One UI 3.1.1

400
Dispozitivele Galaxy mai vechi nu pot primi o actualizare UI 3.1.1
Sursa Foto: tizenhelp.com

Samsung a introdus versiunea One UI 3.1.1 la lansarea dispozitivelor Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3. Acum, utilizatorii seriilor Galaxy S21, Galaxy S20 și Note 20 așteaptă cu nerăbdare această versiune pe dispozitivele lor. Ei bine, s-ar putea să nu se întâmple la urma urmei. Un director executive Samsung a confirmat că versiunea software One UI 3.1.1 a fost construită doar pentru telefoanele pliabile.

Mai mult, directorul Samsung a confirmat că nu sunt planuri ca interfața Samsung pentru telefoanele pliabile ajungă la modelele mai vechi. Conform unor informații anterioare, această interfața One UI trebuia să fie lansată și pe seria Galaxy S21 la sfârșitul acestei luni. Acum lucrurile s-au lămurit, această interfață va rămâne doar pe noile pliabile Samsung.

One UI 3.1.1 nu va ajunge pe telefoane Galaxy mai vechi

Noile caracteristici și unele îmbunătățiri ale aplicațiilor vor veni pe dispozitivele mai vechi, dar versiunea va fi Samsung One UI 3.1. Deci Samsung One UI 3.1.1 va rămâne doar pentru Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Această decizie ar putea fi luată de Samsung, deoarece se pregătește pentru versiunea One UI 4.0 beta. Reprezentantul companiei a sugerat că programul beta pentru seria Galaxy S21 va fi lansată de luna viitoare. Și gama Galaxy S20 și Galaxy Note 20 se vor alătura acestui program beta.

Iată răspunsul oficial de la managerul Samsung din Coreea de Sud, conform TizenHelp.

„Bună ziua. Sunt manager de telefoane mobile la Samsung Electronics. Vă mulțumim că utilizați produsele noastre Samsung. Vă mulțumesc pentru răbdarea dvs. Ca urmare a verificării cu departamentul relevant despre versiunea One UI 3.1.1 despre care ați întrebat, aceasta este singura versiune pentru modelele pliabile. Aplicațiile și funcțiile îmbunătățite suplimentar din acea versiune vor fi furnizate sub formă de actualizări la versiunea 3.1 existentă pentru unele modele emblematice. One UI 3.1 nu va avea nicio versiune .1. pentru modelele non-pliabile.”

Programul beta, oferă utilizatorilor acces anticipat la versiunile de test pentru un viitor sistem de operare. Practic, este noul sistem de operare / software care înainte de a fi lansat oficial se testează.

Actualizarea la Samsung Galaxy One UI 3.1 va fi furnizată inițial pentru seria Galaxy S20. Puțin mai târziu va ajunge pe seria Galaxy S21 și Galaxy Note 20. Conform răspunsului, unele funcții One UI 3.1.1 pentru dispozitivele mai vechi vor fi lansate în ultima săptămână a acestei luni.